iPhone 8 – lansare intarziata de noile functii

iPhone 8 ar putea avea lansarea intarziata cu pana la cateva saptamani din cauza dificultatilor de a produce noile camere 3D ale Apple.

iPhone 8 urmeaza sa fie prezentat oficial de catre compania Apple in cursul acestei toamne, insa lansarea oficiala nu va fi chiar atat de simpla precum si-ar dori foarte multi dintre fani. Mai exact, conform unor datelii anuntate astazi de catre analistii americani, iPhone 8 ar putea fi prezentat in septembrie, dar lansarea oficiala ar putea avea loc abia cateva saptamani mai tarziu in toata lumea.

Daca o intarziere de cateva saptamani va incepe in cursul lunii septembrie, atunci iPhone 8 ar putea ajunge la consumatorii globali abia in luna octombrie, asa cum ne-a spus si un zvon de saptamanile trecute. iPhone 8 urmeaza sa fie disponibil pentru precomanda chiar din septembrie pentru clientii Apple, insa iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor fi livrate cu mult inaintea terminalului cu ecran de 5.8 inch.

Noile camere 3D cu senzori cu infrarosu sunt din nou aduse in atentia noastra ca fiind principala problema privind productia iPhone 8 si lansarea pe pietele globale. S-a spus in repetate randuri ca aceste camere 3D sunt greu de fabricat si genereaza un numar mic de terminale iPhone 8 produse fara probleme, surse peste surse avertizand inca de acum ca productia va fi dificila.

iPhone 8 – lansare intarziata de noile functii

Din moment ce atatea surse ne spun ca iPhone 8 va avea probleme mari de productie din cauza noilor camere 3D, este cat se poate de clar ca informatiile sunt adevarate. Cei de la Apple produc unele componente pentru iPhone 8 deja, probabil cu unele prototipuri, asa ca toti au cel mai probabil o idee clara cu privire la dificultatile pe care urmeaza sa le intampine cand productia in masa va incepe.

Ca sa fiu complet sincer, in fiecare an cand se lanseaza un model complet nou al iPhone apar zvonuri de acest gen, asa ca era normal ca in cazul iPhone 8 sa auzim aceste lucruri. In fiecare an compania Apple reuseste totusi sa-si rezolve in mare parte problemele inaintea lansarii terminalelor sale, iar acelasi lucru s-ar putea intampla inclusiv in cazul iPhone 8 anul acesta, sansele fiind destul de mari.

“Our contact strongly believes the 5.8-inch iPhone 8 will be delayed by several weeks due to challenges around the 3D sensing technology, but still in time for the December holidays. This is not the first time that we’ve heard about a potential delay with a new iPhone; however, our contact was so emphatic about the delay that we are taking this data point more seriously. Since it is only April, this situation could improve. Essentially, our contact believes customers will be able to pre-order the new 5.8-inch iPhone 8 along with the new 4.7-inch and 5.5-inch iPhones in September; however, the 5.8-inch iPhone 8 will not be available for delivery until several weeks later.”

Totusi, ca masura de siguranta pentru un posibil esec in rezolvarea problemelor de productie, cei de la Apple vor lansa inclusiv iPhone 7S pentru clienti. Aceste terminale vor asigura un flux constant de bani si vor fi perfecte pentru clientii care nu si-ar dori oricum iPhone 8, Apple putand lansa un model nou al iPhone la 1 an dupa cel anterior, pastrand traditia si mersul lucrurilor.

iphone 8 lansare intarziata

8 COMENTARII

  1. Întârziere lansarea s8 ul
    Asta înseamnă ca si iPhone 8 nu era cine știe ce dar odată cu apariția noului s8 se pare ca și-au schimbat deciziile.

  2. Si de lubenite tot 3 luni se vorbeste. Asta nu inseamna ca nu sunt fericiti comerciantii cu profitul. Tamburina, crezi ca e important sa se vorbeasca 1 an de zile sau sa rupa cu vanzarile in 3 luni?