Prima Pagina iPhone Cele mai bune jocuri pe care inca nu le-ai jucat inca

Cele mai bune jocuri pe care inca nu le-ai jucat inca

Apple a actualizat recent o noua sectiune in App Store intitulata The best games you’ve never played sau cele mai bune jocuri pe care inca nu le-ai jucat, in care avem disponibile cateva dintre cele mai populare jocuri disponibile in App Store in momentul de fata.

Sectiunea a fost lansata cu aproximativ 4 ani in urma si a fost actualizata acum pentru a include jocurile cele mai recent lansate sau imbunatatite pentru iPhone, iPad sau iPod Touch-urile noastre, astfel ca veti gasi cu siguranta ceva foarte interesant pentru descarcare astazi.

Daca in trecut compania Apple a ales aceste aplicatii cu ajutorul unui algoritm special, in momentul de fata ele sunt alese manual de catre inginerii celor din Cupertino, astfel ca veti avea parte doar de cele mai bune recomandari pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre.

Sectiunea The Best Games you’ve never played este disponibila pentru accesare urmand acest link.

jocuri-nu-ai-jucat

  • George

    Este a nu stiu cata oara cand ma tepuiesc cu link-ul care il trimiteti cand faceti reclama la vrei aplicatie de pe appstore. Niciodata nu sa deschis la aplicatiile recomandate ci doar sa deschis magazinul appstore

  • andrei0120

    ” cele mai bune jocuri pe care ÎNCĂ nu le ai jucat ÎNCĂ ” ba zaone ce mama dracului e cu gramatica asta?