Acesta este cel mai mare iPhone creat vreodata

Pentru cei interesati de curiozitati legate de terminalele iPhone, ei bine in clipul video de mai jos veti vedea cel mai mare iPhone creat vreodata de catre mana umana. Vorbim despre un iPhone care are 2.2 metri lungime pentru ecran, sau 90 de inch, Adica de aproape 20 de ori mai mult decat are ecranul unui iPhone 7, diferenta dintre cele doua tipuri de produse fiind una enorma.

Exact precum in cazul unui iPhone 7 normal cu ecran de 4.7 inch, cel de 2.2 metri are inclusiv un panou tactil implementat, astfel ca interfata poate fi controlata cu mana. Puteti vedea ca interfata iOS este prezenta pe acest iPhone cu ecran de 2.2 metri, hardware complex fiind implementat in spatele ecranului pentru a putea reda interfata unui iPhone si a o controla cu atingeri.

O companie americana a creat acest iPhone gigant, cu ecran de 2.2 metri, eaavand diverse alte modele cu ecrane de diagonale mai mici decat cea de 2.2 metri. Ca sa fiu complet sincer realizarea acestei companii este una cu adevarat spectaculoasa si ma astept ca in viitor ea sa creeze ceva cel putin la fel de spectaculos pentru utilizatorii interesati sa aiba asa ceva in casa.