Beats 1 Radio va avea punct de transmisie intr-un Apple Store

Beats 1 Radio este cel mai popular post de radio de pe planeta, conform companiei Apple, iar in curand el va ave aun punct de transmisie dedicat intr-un Apple Store. Mai exact, Apple Store Fifth Avenue din New York, va avea o locatie speciala in care moderatorii unora dintre emisiunile Beats 1 Radio vor vorbi pentru lumea intreaga.

Acest magazin este unul dintre mai mari si mai cunoscute magazine Apple din intreaga lume, iar anuntul de ieri a luat prin surprindere foarte multa lume. Zona in care va fi organizata aceasta transmisie este una care va fi amenajata intr-un mod unic, iar DJ Ebro Darden ar urma sa fie cel care va intra in direct pe Beats 1 Radio pentru a-si face emisiunile ce sunt atat de populare la nivel global.

Magazinul Apple din Fifth Avenue, New York, este in proces de renovare inca din luna ianuarie a acestui an, iar la redeschidere acest post de transmisie va fi pregatit pentru DJ-ii Beats 1 Radio. Acesti ar trebui sa fie vizibili inclusiv pentru persoanele care viziteaza respectivul Apple Store, asa cum se intampla si in cazul altor locatii din care sunt transmise emisiuni TV, sau chiar pentru radio.

Desi informatia in sine este foarte interesanta, deocamdata nu se stie cand ar urma sa fie redeschis magazinul Apple in urma renovarilor aflate in desfasurare de aproape 3 luni. Dupa redeschidere, cei de la Apple vor dori cel mai probabil sa se laude cu aceasta realziare, asa ca va fi interesant de vazut cum va fi promovat totul, sau ce impact va avea miscarea celor din Cupertino.

beats 1 radio transmisie apple store