enkel iOS 10 – o tema simpla si eleganta pentru iPhone si iPad

0

enkel iOS 10 este o tema lansata in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar cu ajutorul sau putem implementa o schimbare interesanta pentru terminalele noastre. Conform dezvoltatorului temei enkel iOS 10, Anemone este necesara pentru ca ea sa funcitoneze cum trebuie, insa veti avea parte de o experienta foarte interesanta de a utiliza terminalele cu ea.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

enkel iOS 10 are nu mai putin de 400 de iconite pentru aplicatiile instalate in iDevice-urile noastre, 3 seturi de iconite pentru aplicatia setari, o tema pentru control center si una pentru status bar. Separat exista 3 wallpaper-uri separate, doua masti pentru iconite, o interfata pentru aplicatia mesaje, noi elemente de interfata pentru badge-urile aplicatiilor si multe, multe alte schimbari.

„Compatible with all iOS 10 devices. This theme requires the theming engine Anemone to function properly.</p><p>Enkel is a very flat theme, theres no shadows, only a few subtle gradients and neither any high-contrast colors. Enkel features: 400+ themed icons, 3 different settings icons, a control center theme, a statusbar, 3 wallpapers, two masks, messages UI, badges and a few other UI elements.

enkel iOS 10 este disponibila pentru descarcare din repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.

enkel ios 10 1