enkel iOS 10 – o tema simpla si eleganta pentru iPhone si iPad

enkel iOS 10 este o tema lansata in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar cu ajutorul sau putem implementa o schimbare interesanta pentru terminalele noastre. Conform dezvoltatorului temei enkel iOS 10, Anemone este necesara pentru ca ea sa funcitoneze cum trebuie, insa veti avea parte de o experienta foarte interesanta de a utiliza terminalele cu ea.

enkel iOS 10 are nu mai putin de 400 de iconite pentru aplicatiile instalate in iDevice-urile noastre, 3 seturi de iconite pentru aplicatia setari, o tema pentru control center si una pentru status bar. Separat exista 3 wallpaper-uri separate, doua masti pentru iconite, o interfata pentru aplicatia mesaje, noi elemente de interfata pentru badge-urile aplicatiilor si multe, multe alte schimbari.

“Compatible with all iOS 10 devices. This theme requires the theming engine Anemone to function properly.</p><p>Enkel is a very flat theme, theres no shadows, only a few subtle gradients and neither any high-contrast colors. Enkel features: 400+ themed icons, 3 different settings icons, a control center theme, a statusbar, 3 wallpapers, two masks, messages UI, badges and a few other UI elements.

enkel iOS 10 este disponibila pentru descarcare din repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.

enkel ios 10 1