Samsung Galaxy Note 8 apare intr-o prima imagine

Samsung Galaxy Note 8 apare astazi intr-o prima imagine care ne arata cat de mare va fi dispozitivul ce urmeaza sa fie lansat in toamna.

Samsung Galaxy Note 8 apare astazi intr-o prima presupusa imagine care ar trebui sa ne arate cat de mare va fi viitorul smartphone premium care va inlocui esecul de anul trecut. Conform celui care a furnizat aceasta imagine cu Samsung Galaxy Note 8, noul smartphone urmeaza sa aiba un ecran de minim 6.32 inch, care va acoperi intregul panou frontal al carcasei.

Practic, Samsung Galaxy Note 8 ar urma sa arate exact precum un Samsung Galaxy Note S8 Plus, dar ecranul sau ar trebui sa fie cu doar 1.32 inch mai mare decat cel al modelului care urmeaza sa fie lansat in curand. Diferenta este una foarte mica avand in vedere categoria de clienti careia i se adreseaza Samsung Galaxy Note 8 si Samsung Galaxy S8 Plus, dar Samsung stie mai bine ce face.

Privind acest preuspus Samsung Galaxy Note 8 in imaginea de mai jos, vedem cam ce fel de schimbare pregateste compania coreeana Samsung pentru utilizatorii sai globali. Daca Samsung Galaxy S8 Plus vi s-a parut a fi neobisnuit de lung in raport cu latimea, atunci Samsung Galaxy Note 8 va genera o impresie si mai ciudata deoarece este mai lung, dar latimea nu ar trebui sa fiecu mult mai mare.

Samsung Galaxy Note 8 apare intr-o prima imagine

Daca in imagine vedem un prototip al Samsung Galaxy Note 8 aflat acum in testare, atunci putem trage concluzia ca Samsung va pastra strategiile trecute pentru smartphone-uri. Adica Samsung Galaxy Note 8 va avea un design extrem de similar cu cel al seriei Samsung Galaxy S8, lucru care ar putea genera putina confuzie in randul unora dintre clientii care vor dori sa-l cumpere.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba deasemenea integrat asistentul personal Bixby cu care Samsung se mandreste atat de mult in momentul de fata. Samsung Galaxy Note 8 va avea deasemenea si un stylus care va trebui ascuns in carcasa, deci in ciuda dimensiunilor mari, noul terminal ar trebui sa fie si ceva mai gros pentru a putea ascunde si acest accesoriu pentru scriere.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy Note 8 este cu siguranta testat acum pentru o lansare ce ar putea avea loc in luna septembrie. Samsung incearca sa se asigure ca Samsung Galaxy Note 8 nu va mai exploda la fel de usor precum modelul predecent, asa ca vom mai vedea multe imagini cu el in viitorul nu foarte indepartat.

Samsung Galaxy Note 8