Samsung Galaxy S8 – precomenzi record in 2 zile

Samsung Galaxy S8 a inregistrat precomenzi de 550.000 de unitati in doar doua zile de la deschiderea lor in Coreea de Sud pentru clienti.

Samsung Galaxy S8 a inregistrat precomenzi record in doar 2 zile de disponibilitate in Coreea de Sud, conform unor surse apropiate companiei coreene. Acestea afirma ca nu mai putin de 550.000 de precomenzi au fost inregistrate pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus in Coreea de Sud in 2 zile, cu 150.000 mai multe decat cele inregistrate pentru Galaxy S7.

Diferenta este una foarte mare in favoarea Samsung Galaxy S8 fata de Samsung Galaxy Note 7, iar asta spune foarte multe despre interesul oamenilor pentru terminal. Cu o crestere de aproape 40% in precomenzi pentru seria Samsung Galaxy S8 fata de cea precedenta, compania Samsung are in fata un start de succes pentru noul smartphone asteptat de multa lume deja.

Samsung Galaxy S7 este smartphone-ul care detine recordul de vanzari intern in cadrul companiei Samsung, insa in baza ceea ce vedem acum, se pare ca Samsung Galaxy S8 il va intrece. In mod normal, precomenzi cu cifre atat de mari vedem doar la seriile de terminale iPhone, in cazul lor cifrele fiind ceva mai bune, insa iata ca si Samsung Galaxy S8 atrage interes foarte mare acum.

Samsung Galaxy S8 – precomenzi record in 2 zile

Precomenzile acestea in numar atat de mare au fost posibile si multumita promovarii intense facute pentru Samsung Galaxy S8 de catre compania Samsung si diversi parteneri. Samsung Galaxy S8 este deasemenea vandut cu o serie de accesorii care potenteaza functionalitatea, dar scutesc utilizatorii de a cheltui sute de euro pentru a le cumpara si a se bucura de functionalitatea lor.

Practic, atat Samsung, cat si operatorii parteneri de telefonie mobila, au facut tot posibilul ca Samsung Galaxy S8 sa aiba succes si sa inregistreze precomenzi foarte mari. Coreea de Sud a fost impanzita de foarte multe materiale promotionale si asta a avut cu siguranta un impact asupra notorietatii pe care Samsung Galaxy S8 a inregistrat-o in randul clientilor.

“According to industry sources on April 9, the Galaxy S8 has received a total of 550,000 units of preorders in just two days from April 7 to 8. The figure far surpasses a record-high number of 400,000 preorders for the Galaxy Note 7 and it is 5.5 times more than the preorders for the previous Galaxy S7.”

Avand in vedere ca vorbim despre 550.000 de precomenzi pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus in doar o singura tara, va fi interesant de vazut daca vom afla vreodata cifra globala. Teoretic, aceasta ar trebui sa fie de cateva milioane de unitati ale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, dar ramane de vazut ce fel deinformatii vor aparea.

Samsung Galaxy S8 precomenzi record