Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus – cat rezista in apa...

Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus – cat rezista in apa la adancime ?

Samsung Galaxy S8 apare intr-un nou test de rezistenta la apa in care iPhone 7 Plus castiga fara drept de apel dupa scufundare la adancime mare.

Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus apar astazi intr-un nou test de rezistenta care are menirea de a ne spune la ce adancime pot fi scufundate cele doua terminale inainte de a fi distruse. In clipul video de mai jos aveti prezentat intregul test, el punand Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus fata in fata la diverse adancimi pentru a se vedea cat de bine rezista fiecare dintre ele la scuundare.

Testele incep de la doar 1 metru adancime si ajung la 15 metri adancime, pana la final atat Samsung Galaxy S8, cat si iPhone 7 Plus rezistand fara absolut nicio problema. Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus au fost tinute initial catre 3 minute in apa la adancimi de 1 – 11 metri, insa mai apoi durata de scufundare a fost crescuta la 5 minute deoarece niciunul nu era afectat in vreun fel.

Ei bine, cand s-a ajuns la ultimul test, Samsung Galaxy S8 a cedat dupa scufundarea la o adancime de 15 metri, in timp ce iPhone 7 Plus a rezistat in mod miraculos. Dupa cum veti vedea in clipul video de mai jos, Samsung Galaxy S8 a si refuzat sa mai porneasca dupa scufundarea la 15 metri adancime, iPhone 7 Plus refuzand complet sa se mai inchida in ciuda adancimii.

Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus – cat rezista in apa la adancime ?

Intr-un test facut de catre acelasi youtuber cu doar cateva zile in urma, iPhone 7 Plus nu a rezistat la o adancime de putin peste 1 metru, in timp ce Samsung Galaxy S8 a functionat fara probleme dupa scufundare. Acum rezultatele testului dintre Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus sunt complet diferite, terminalul coreenilor fiind primul care a cedat in fata presiunii de la acea adancime.

Samsung Galaxy S8 este certificat cu standardul IP68, care ii ofera rezistenta la apa la adancimi de peste 1 metru, iPhone 7 Plus fiind certificat cu standardul IP67 si este rezistent doar la “stropire”. Diferenta dintre standardele de rezistenta ale Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus este cat se poate de clara, dar cu toate acestea, cei de la Apple par sa se fi asigurat ca terminalele lor sunt bine protejate.

Ca sa fiu complet sincer, sunt surprins de rezultatul pe care l-a obtinut Samsung Galaxy S8 in comparatie cu iPhone 7 Plus in acest test. Sunt foarte multe intreruperi la clipul video care testeaza terminalele, asa ca orice s-ar fi putut intampla atunci, deci pana la aparitia altor teste similare cu Samsung Galaxy S8, putem spune ca rezultatul este unul plauzibil.

 • V.P

  De data asta au primit din partea Apple o atentie si un alt dispozitiv pregatit de scufundare sa iasa testul cum trebuie ))).
  IP67 = 1m
  IP68 =1,5 m

 • Viorel Predatorul

  Nu cred că au manipulat testul… Nu ai văzut că testul este făcut de către EverythingApplePro? Ăștia sunt foarte obiectivi atunci când compară iPhone cu S8, și probabil că întreruperile alea au altă explicație.

 • cuesnecenzurat

  Admin, mai multa precautie cu astfel de articole, testul e destul de dubios si multi il iau de bun, valabil pentru ambele terminale!
  Nu demult, unii faceau gauri cu bormasina sa dea de mufa jack in urma unor “tutoriale” ca acesta, recomanda atentie si nu promova concluzii eronate!

 • marcel

  Imi plac produsele samsung …. dar nu cred ca acrle întreruperi au vreo legatura cu rezultatul…. daca vrea sa faca ceva o poate face si fara sa intrerupa video’ul .. ca de ex ….. tot el a facut acel test cu inghetul si am vazut ca samsung cand a turnat azot lichid sau ce era acolo … sa desprins spatele …deci putea sa introduca un telefon cu spatele putin dezlipit si vidrul sa fie intreg fara intreruperi …deci daca esti rau intentionat o poti face si altfel

 • Leo MC

  Cred că grija unui utilizator de telefon mobil e să reziste când îi cade în toaletă sau în piscină, nu să facă scufundări cu el.
  1m jumate este adâncimea care ne interesează si acolo oricare dintre cele două rezistă cu brio.

 • real

  problema mai mare e cand cade in toaleta dupa treaba mare :)))))

 • Leo MC

  Ar fi doar neplăcut.
  Îți pui o mănușă de cauciuc (tre sa ai una prin casă), îl bagi sub jet puternic de apă, săpun, șampon, detergent și apoi îl… vinzi 🙂.

 • Teodor

  Sunteți penibili. Spre deosebire de Samsung, Apple tace și face. Când n-a zis ca iPhone este rezistent la apa, totuși s-a dovedit ca este intr-o anumită măsura rezistent, pe când Samsung nu știa cum sa ne mai scoată ochii cu faptul ca telefonul lor e rezistent la apă, praf, avalanșe, invazii extraterestre, lavă, și alte bălării specifice Samsung.

 • Ari

  Lasă, ca merge si după treaba mică…

 • marcel

  Zaone