Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus – cat rezista in apa la adancime ?

Samsung Galaxy S8 apare intr-un nou test de rezistenta la apa in care iPhone 7 Plus castiga fara drept de apel dupa scufundare la adancime mare.

Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus apar astazi intr-un nou test de rezistenta care are menirea de a ne spune la ce adancime pot fi scufundate cele doua terminale inainte de a fi distruse. In clipul video de mai jos aveti prezentat intregul test, el punand Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus fata in fata la diverse adancimi pentru a se vedea cat de bine rezista fiecare dintre ele la scuundare.

Testele incep de la doar 1 metru adancime si ajung la 15 metri adancime, pana la final atat Samsung Galaxy S8, cat si iPhone 7 Plus rezistand fara absolut nicio problema. Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus au fost tinute initial catre 3 minute in apa la adancimi de 1 – 11 metri, insa mai apoi durata de scufundare a fost crescuta la 5 minute deoarece niciunul nu era afectat in vreun fel.

Ei bine, cand s-a ajuns la ultimul test, Samsung Galaxy S8 a cedat dupa scufundarea la o adancime de 15 metri, in timp ce iPhone 7 Plus a rezistat in mod miraculos. Dupa cum veti vedea in clipul video de mai jos, Samsung Galaxy S8 a si refuzat sa mai porneasca dupa scufundarea la 15 metri adancime, iPhone 7 Plus refuzand complet sa se mai inchida in ciuda adancimii.

Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus – cat rezista in apa la adancime ?

Intr-un test facut de catre acelasi youtuber cu doar cateva zile in urma, iPhone 7 Plus nu a rezistat la o adancime de putin peste 1 metru, in timp ce Samsung Galaxy S8 a functionat fara probleme dupa scufundare. Acum rezultatele testului dintre Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus sunt complet diferite, terminalul coreenilor fiind primul care a cedat in fata presiunii de la acea adancime.

Samsung Galaxy S8 este certificat cu standardul IP68, care ii ofera rezistenta la apa la adancimi de peste 1 metru, iPhone 7 Plus fiind certificat cu standardul IP67 si este rezistent doar la “stropire”. Diferenta dintre standardele de rezistenta ale Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus este cat se poate de clara, dar cu toate acestea, cei de la Apple par sa se fi asigurat ca terminalele lor sunt bine protejate.

Ca sa fiu complet sincer, sunt surprins de rezultatul pe care l-a obtinut Samsung Galaxy S8 in comparatie cu iPhone 7 Plus in acest test. Sunt foarte multe intreruperi la clipul video care testeaza terminalele, asa ca orice s-ar fi putut intampla atunci, deci pana la aparitia altor teste similare cu Samsung Galaxy S8, putem spune ca rezultatul este unul plauzibil.