Samsung Galaxy S8 prezinta una dintre problemele iPhone 8

Samsung Galaxy S8 are o carcasa din sticla si este mai fragil decat iPhone 7, insa acelasi lucru va fi valabil inclusiv pentru iPhone 8 de anul acesta.

Samsung Galaxy S8 este deocamdata disponibil doar unui numar restrans de persoane, insa chiar si asa, noul terminal prezinta una dintre problemele pe care o va avea iPhone 8. Aceasta problema este foarte evidenta in testele de rezistenta facute pana in prezent pentru Samsung Galaxy S8, ele confirmand din nou ceea ce foarte multi dintre clientii companiei Samsung stiu de ani de zile.

Mai exact, vorbesc despre carcasa din sticla a Samsung Galaxy S8 si fragilitatea pe care aceasta o are in cazul unui impact cu o suprafata dura. In testele de rezistenta aparute pana acum am vazut ca intreaga carcasa de sticla a Samsung Galaxy S8 se crapa destul de usor in cazul unui impact, fie partia, fie total, iar de aici fiecare alege daca ea trebuie inlocuita, sau nu, functionalitatea nefiind afectata.

Stim de cateva luni ca iPhone 8 urmeaza sa aiba o carcasa din sticla, precum Samsung Galaxy S8, pentru a se facilita implementarea unui sistem de incarcare wireless. Aceasta carcasa din sticla va aduce mai multa fragilitate pentru iPhone 8, asa cum s-a intamplat si in trecut cu vechile modele, iar ceea ce vedem la Samsung Galaxy S8 din acest punct de vedere, vom vedea la noul smartphone Apple in toamna.

Samsung Galaxy S8 prezinta una dintre problemele iPhone 8

Carcasa Samsung Galaxy S8 nu are o sticla de protectie la fel de rezistenta precum cea folosita pentru ecran si sunt sigur ca Apple va avea o abordare similara. Imi este imposibil sa cred ca Apple va folosi Gorilla Glass 5 pentru carcasa din sticla a iPhone 8, sau un material similar, nici Samsung Galaxy S8 neavand parte de o protectie atat de buna pentru carcasa sa.

Realitatea este ca Samsung a facut o alegere cu Samsung Galaxy S8 si a preferat sa faca un design premium in detrimentul unei fragilitati mai crescute, iar asta vom regasi si in iPhone 8. Din punctul meu de vedere, alegerea celor de la Samsung pentru Samsung Galaxy S8 merita laudata, iar acelasi lucru voi spune si pentru iPhone 8 daca situatia va fi similara.

Da, iPhone 8 va fi mai fragil decat iPhone 7 in ceea ce priveste carcasa, asa cum se intampla si cu Samsung Galaxy S8, dar cred ca multa lume accepta compromisul. Samsung Galaxy S8 este laudat pentru design-ul foarte frumos, iar iPhone 8 ar putea avea parte de aceleasi laude.

samsung galaxy s8 carcasa sticla iphone 8