Prima Pagina Waze Waze – aplicatia pentru iPhone a fost actualizata azi

Waze – aplicatia pentru iPhone a fost actualizata azi

Versiunea 4.21 a aplicatiei Waze a fost lansata in cursul noptii trecute in App Store de catre compania cu acelasi nume, ea oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de navigare ghidata in baza conditiilor de trafic de pe ruta pe care urmeaza sa o traverseze.

Actualizarea lansata astazi pentru aplicatia Waze dedicata utilizatorilor iPhone care sunt si soferi, aduce doar rezolvari ale problemelor raportate pana acum de utilizatori. Mai mult decat atat, ea aduce si unele imbunatatiri pentru performantele generale ale aplicatiei Waze.

“Thanks for using Waze, where 75 million drivers beat traffic every day with real-time help from other drivers. We’re constantly improving the app for you, so check out what’s new this version:
– Minor bug fixes and improvements”

Aplicatia Waze este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

waze-actualizarei-noutati-iphone

 • attilar1

  La mine apare versiunea 4.22….

 • LucianS

  Tot nu se poate activa gps doar la utilizarea aplicatiei?

 • Nu poti folosi aplicatia fara internet si nici n-o vei putea folosi vreodata. ea a fost gandita pentru a afisa informatii in timp real, nu doar harti.

 • iandon

  @zaone. Total greșit. Aplicația se poate folosi fără internet, dar nu primești alerte în timp real. Testat.

 • Fosocle

  Partial adevărat. Aplicatia se poate folosi fara internet doar in cazul in care ti-au ramas hărțile undeva in cache. Adica pentru zonele pe unde ai fost deja (inchide netul si da-i zoom out la harta sau da-i o destinație undeva la 1000km si o sa vezi ce se întâmplă)
  O mai poti folosi fara net pentru rutele salvate sau daca iti faci traseul pe un wifi si dupa ce pleci ramai fara net. In orice caz, fara net nu vei primi niciodată informații in timp real

 • Aurel

  Și cum la Digi ai net suficient nu cred ca e o problema.

 • Leo MC

  E vorba de funcția de localizare, nu de internet.
  Acesta este ceea ce nu-mi place la această acplicție: faptul că vrea tot timpul să știe unde sunt, or eu vreau să îmi acceseze GPS-ul doar când am EU nevoie, nu când dorește ea.

 • Marian Bohus

  Trebuie sa opresti din setari: deplasarile planificate. Ce pierzi, să zicem ca iti propui ca maine la ora 20 sa ajungi la aeroport, Waze, chiar oprit, stie unde esti si in functie de trafic te avertizeaza sa pleci ca sa ajungi la ora prestabilita. La mine nu foloseste GPS decat strict cand este pornita aplicatia.

 • Leo MC

  Nu cunosc setarea respectivă, îmi poți da mai multe detalii?

 • NicKel

  @LeoMC:disqus Intri in Waze la setari generale si dezactivezi “Location change reporting”

 • Leo MC

  Mulțumesc, însă iconița de gps este activă; dacă nu dispare după o vreme, ii blochez din nou accesul.