Apple ar putea cumpara Disney anul acesta

Apple ar putea cumpara Disney, daca informatii aparute in cursul acestei zile s-ar putea dovedi a fia devarate si analistii americani au dreptate cu privire la previziunile de acum. Inca din 2006 se tot sugereaza ca Apple ar putea cumpara Disney, insa acum analistii sunt de parere ca achizitia ar avea la baza o serie de oportunitati unice de care cei de la Apple s-ar putea bucura.

Pentru Apple, cumpararea Disney ar insemna o diversificare serioasa a ofertei de produse si servicii de care clientii se pot bucura multumita unei asemenea combinari dintre cele doua companii. Disney are o biblioteca media extrem de vasta de care compania Apple s-ar putea folosi pentru a promova Apple Music in randul si mai multor persoane din lumea intreaga, concurand mai bine si cu Netflix.

Totusi, analistii americani nu spun ca in momentul de fata ar avea informatii conform carora Apple si Disney ar purta vreo discutie cu privire la vreo posibila fuziune. Acest lucru sugereaza faptul ca analistii vorbesc doar despre oportunitati de care compania Apple ar trebui sa profite si nu despre ceva ce ar fi in momentul de fata in curs de negociere pentru o suma colosala de bani.

Apple si Disney au o colaborare foarte lunga, presedintele celei din urma fiind membru in consiliul director al celor din Cupertino, vaduva lui Steve Jobs detinand foarte multe actiuni ale Disney. Acestea fiind spuse, va fi interesant de vazut daca Apple va avea vreodata discutii cu Disney privind o posibila achizitie, chiar daca deocamdata acest lucru pare foarte putin probabil.

„The best justification for such a mega deal, in our view, is the ability to do things together that neither company, nor any other company, could do. The sheer scale of a combined company offers some unique opportunities, and we’ve tried to identify some of the more compelling ones below. More importantly, Apple and Disney are each not just industry leaders in their own right but titans of industry on a global scale with truly unique products and services.”

apple achizitie disney

 

Articolul precedentVodafone ofera internet gratuit de Paste
Articolul următoreMAG: reduceri de Paste de 1900 LEI la iMac si MacBook
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.