Vodafone ofera internet gratuit de Paste

Vodafone va oferi internet gratuit in cele 3 zile de Paste pentru toti clientii serviciilor mobile, oferta fiind una de neegalat.

2

Vodafone a anuntat in cursul acestei zile ca in cele trei zile de Paste va oferi internet gratuit pentru toti clientii sai care ii folosesc serviciile mobile in intreaga Romanie. Conform celor de la Vodafone, in zilele de 15, 16 si 17 aprilie vor oferi internet gratuit pentru toti clientii utilizatori ai cartelelor preplatite, sau ai abonamentelor, atat timp cat ei au servicii mobile active.

Gratuitatea celor de la Vodafone face parte din campania de aniversare a 20 de ani de existenta in Romania, iar operatorul spune ca 8.7 milioane de clienti se vor bucura de aceasta promotie. Conform ei, clientii Vodafone pot face orice fel de trafic de internet gratuit in cele 3 zile de Paste, astfel ca va puteti uita la filme, puteti sa descarcati orice doriti de pe internet, sau sa va jucati, fara ca traficul consumat sa fie contorizat.

Vodafone ofera internet gratuit de Paste

Aceasta nu este prima oara din ultimele luni cand Vodafone ofera internet gratuit pentru clientii sai, operatorul bucurandu-se de o popularitate foarte mare in baza acestor oferte. Clientii au facut trafic record in sesiunile anterioare in care s-au bucurat de internet gratuit de la cei de la Vodafone, iar in perioada Pastelui probabil oamenii se vor bucura de oferta operatorului telecom.

Vodafone este singurul operator de telefonie mobila din Romania care a avut multiple oferte cu zile de internet gratuit, clientii sai bucurandu-se de trafic necontorizat in multe zile importante. Avand in vedere ca Vodafone sarbatoreste 20 de ani de activitate in Romania in cursul acestui an, ne putem astepta la mai multe oferte de acest gen in lunile urmatoare.

Pentru a va bucura de internetul gratuit Vodafone de Paste nu va trebui sa faceti nimic special, totul fiind facut de catre operator.

“De Paște, Vodafone România oferă trei zile de internet național nelimitat gratuit

  • Oferta este valabilă pe 15, 16 și 17 aprilie 2017 pentru clienții Vodafone România care utilizează servicii mobile

București, 13 aprilie 2017 – Vodafone România continuă campania aniversară de 20 de ani, oferind trafic național de date nelimitat și gratuit pe 15, 16 și 17 aprilie 2017 tuturor clienților săi care folosesc servicii mobile. Astfel, cei peste 8,7 milioane de utilizatori mobili care au cartele preplătite, abonamente sau servicii dedicate companiilor vor avea acces nelimitat și gratuit pentru a naviga pe internet, a face streaming și a folosi social media în Supernet™ 4G+ cu ocazia sărbătorilor de Paște.

Vodafone România este primul operator de telecomunicații care a oferit trafic de date nelimitat și gratuit pentru clienții săi din întreaga țară în septembrie 2015, precum și la metroul bucureștean, în perioada februarie-martie 2016, și în orașele Iași și Cluj, în perioada septembrie-octombrie 2016. În 2017, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la lansarea primei rețele digitale mobile din țară, Vodafone România a oferit internet nelimitat gratuit de Ziua Îndrăgostiților, Dragobete, precum și pe 1 și 8 martie.

Vodafone România aniversează 20 de ani pe tot parcursul anului 2017 printr-o serie de inițiative dedicate clienților, iar oferta specială de internet nelimitat și gratuit cu ocazia sărbătorilor de Paște este cea mai recentă dintre acestea. Brandul Vodafone este prezent pe piața românească din anul 2005, când a achiziționat Connex, care și-a lansat serviciile în 1997. De-a lungul istoriei sale pe piața locală, operatorul a investit cu prioritate în inovație, fiind primul care a furnizat servicii GPRS (în 2001) și mai apoi servicii 3G (în 2005) și 4G (în 2012). Lansarea primului serviciu de Relații cu Clienții (în 1997), a primei fundații corporative (în 1998), a serviciului de mesaje scurte – SMS – și a celor de date și fax (în 1998), precum și a primului serviciu de recunoaștere automată a vorbirii (în 2014) se numără printre premierele pe care Vodafone România le-a marcat pe piața de telecomunicații din țara noastră.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone are divizii în 26 de țări, 49 de rețele partenere în întreaga lume și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 31 decembrie 2016, Vodafone avea 470 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 14,3 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com.”