iOS 10.3.2 va functiona pe iPhone 5, iPhone 5C sau iPad 4 ?

iOS 10.3.2 a fost lansat in versiune beta de catre compania Apple acum mai bine de 2 saptamani, insa Phone 5, iPhone 5C sau iPad 4 nu s-au aflat printre terminalele incluse la compatibilitate. Eliminand suportul pentru Phone 5, iPhone 5C sau iPad 4 din aplicatia Clips, compania Apple a dat de inteles ca aceste produse nu vor putea rula iOS 10.3.2 in momentul lansarii versiunii.

Ei bine, se pare ca lucrurile nu vor sta chiar asa, iar iOS 10.3.2 ar urma sa poata fi rulat pe Phone 5, iPhone 5C sau iPad 4, o sursa din cadrul Apple confirmand asta pentru o publicatie americana. Mai mult decat atat, un dezvoltator de aplicatii a reusit sa instaleze iOS 10.3.2 pe iPhone 5 prin modificarea uneia dintre comenzile de rulare, suportul pentru terminale de 32 biti ramanand inclus.

Apple nu a lansat deocamdata vreo versiune beta a iOS 10.3.2 pentru Phone 5, iPhone 5C sau iPad 4, alimenand speculatii, iar probabil aceasta este si ideea sa finala. Cei de la Apple nu vor permite instalarea iOS 11 pe Phone 5, iPhone 5C sau iPad 4, asa ca “pregtesc terenul” inca de pe acum pentru ca lumea sa stie la ce sa se astepte in momentul in care iOS 11 va fi lansat oficial in toamna acestui an.

Desigur ca vor exista si trei luni de testare beta a iOS 11 in care toata lumea va afla din nou ca Phone 5, iPhone 5C sau iPad 4 nu sunt compatibile cu el, dar Apple vrea sa ii impulsioneze pe clienti sa faca un upgrade inca de pe acum. Acestea fiind spuse, iOS 10 va fi ultima versiune majora a sistemului de operare iOS pe care Phone 5, iPhone 5C sau iPad 4 o vor mai putea rula.

ios 10.3.2 iphone 5 ipad

2 COMENTARII