Cum modifici animatiile iPhone fara jailbreak (VIDEO)

0

Daca esti curios sa afli cum modifici animatiile iPhone fara a face jailbreak in prealabil pe iOS 10.3, iOS 10.3.1, sau iOS 10.3.2, atunci acest clip video va ajuta. In el veti vedea o metoda foarte simpla prin care puteti modifica modul in care sunt redate animatiile pentru deschiderea si inchiderea aplicatiilor in iDevice-urile noastre, totul fiind facut fara un jailbreak disponibil in terminal.

Veti vedea ca simpla activare a acestei modificari direct din Spotlight va schimba animatia pentru deschiderea aplicatiilor, aceasta fiind singura metoda prin care modificarea poate fi facuta. Compania Apple nu permite modificarea animatiilor acestora din vreun meniu de setari al sistemului de operare iOS, insa ele nu sunt nici permanente, efectul disparand la accesarea interfetei pentru widget-uri.

O metoda similara putea fi utilizata in trecut pentru a dezactiva animatiile sistemului de operare iOS, insa compania Apple a blocat acel truc, desi el facea terminalele iPhone mult mai rapide. Acum avem doar posibilitatea de a modifica modul in care sunt redate animatiile la deschiderea aplicatiilor, insa totul este doar temporar, asa ca nu va amagiti prea mult cu schimbarea.