iPhone 8 – specificatii tehnice si concept bazat pe schite

iPhone 8 apare intr-un concept realizat in baza unor schite presupuse a fi reale, iar impreuna cu ele apar si presupusele specificatii tehnice.

iPhone 8 apare astazi intr-un nou concept care ar fi realizat in baza unor presupuse schite reale furate direct dintr-o fabrica a unui partener al companiei Apple, cel mai probabil Foxconn. Informatiile de astazi ar fi coroborate si de catre un angajat al Foxconn care lucreaza la dezvoltarea prototipurilor iPhone 8, el afirmand ca Apple are in momentul de fata in testare 2 modele distincte.

Mai exact, Apple testeaza un model al iPhone 8 care are Touch ID integrat in ecran, dar si un al doilea model care are Touch ID integrat in carcasa si ieri am vazut o schita care confirma asta. Apple nu ar fi decis deocamdata ce model al iPhone 8 ar urma sa lanseze oficial, insa conform informatiilor de acum, ecranul ar urma sa acopere panpul forntal in totalitate, lasand margini de 4mm in jurul intregului panou frontal.

iPhone 8 va avea un ecran OLED usor curbat spre marginile carcasei, precum iPhone 7 sau iPhone 6, iar carcasa urmeaza sa fie dintr-o sticla care va avea deasemenea o curbura spre exterior. Spre deosebire de schita de ieri, informatiile de azi ne spun ca iPhone 8 cu ecran de 5.8 inch va avea dimensiuni extrem de apropiate de cele ale iPhone 7, dar va exista un buton Power de dimensiuni mari care va avea doua puncte de contact.

iPhone 8 – specificatii tehnice si concept bazat pe schite

Conform sursei informatiilor de astazi, acestea ar urma sa fie specificatiile tehnice iPhone 8, cel putin in baza partiala :

  • ecran OLED cu diagonala de 5.8 inch;
  • dimensiuni similare cu cele ale iPhone 7;
  • distanta de 4mm intre ecran si marginea panoului frontal;
  • Touch ID integrat sub ecran;
  • incarcare wireless;
  • camera frontala ascunsa sub panoul frontal;
  • un buton Power mai mare car are doua puncte de contact.

Interesanta este “ascunderea” camerei frontale sub panoul frontal al iPhone 8, lucru pe care il auzim pentru prima oara in legatura cu noul produs al companiei Apple. Totusi, nu se stie in ce fel va afecta functionalitatea acest nou buton Power care ar avea doua puncte de contact, insa compania Apple pregateste probabil cateva schimbari interesante pentru iPhone 8 anul acesta.

Informatiile acestea nu vin dintr-o sursa de mare credibilitate, insa e putin probabil ca versiunea finala a iPhone 8 sa arate cu mult diferit, exceptie facanda cea implementare urata pentru camera. Interesant va fi sa vedem si specificatiile tehnice complete ale iPhone 8, dar probabil va trebui sa asteptam si aparitia altor schite ale produsului.

iPhone 8 concept schite reale

iPhone 8 concept schite reale 1

iPhone 8 concept schite reale 2

iPhone 8 concept schite reale 3

iPhone 8 concept schite reale 4

iPhone 8 concept schite reale 5

iPhone 8 concept schite reale 6

iPhone 8 concept schite reale 7

16 COMENTARII

  1. Buton Power cu două puncte de contact! Interesant…… poate unul dintre cele două puncte de contact al butonului Power e posibil să fie destinat lui Siri!
    Camera de pe spate ar trebuii poziționată pe orizontală!

  2. Siri se lanseaza vocal deci nu prea mai ai nevoie ca la mizeria de bixby de buton fizic. Imi e greu sa i teleg ce ar putea face ..camera la fel o actionezi f f usor cu swipe left..

  3. Când Spuneti ca va place, sunteți serioși? ? Este urat… Nu are nimic frumos, acel ecran e făcut pentru ca ‘așa trebuie’, nicidecum să bucure ochiul…

  4. 4 mm e totusi foarte mult pt 2017… mai mult si ca la iphone 6s, 7 in laterale! Sper sa nu fie asta designul final ca e oribil de penibil…

  5. atata timp cat ai fizic mai mic ca iphone plus dar display mai mare de 5.8″…nu conteaza,dar vorba ta este putin ciudat. Eu ma gandeam ca totalul este de 4mm, adica 2mm top 2mm bot si laterale la fel

  6. Nu inteleg schitele in care difuzorul este in display deoarece este evident că nu au cum să implementeze așa (oricare ar fi informațiile disponibile)