Apple castiga un contract major cu Liga Americana de Hochei

Compania Apple a castigat recent un contract major cu NHL, liga nationala de hochei din SUA, si va furniza tablete iPad Pro plus Mac-uri pentru echipele care sunt implicate in meciuri. Pentru inceput, toti antrenorii echipelor de hochei din SUA vor primi cate o tableta iPad Pro de la compania Apple pentru a isi organiza meciurile si a face in timp real schimbari de strategie pe care sa le si arate jucatorilor.

Separat de antrenorii care vor primi tabletele iPad Pro pentur a-si antrena echipele mai bine, se pare ca alte tablete si Mac-uri vor fi instalate in arenele in care se vor juca meciurile. Trei tablete iPad Pro vor fi oferite antrenorilor fiecarei echipe pentru utilizare in timpul meciurilor, in timp ce restul Mac-urilor si tabletelor vor fi instalate in diverse alte puncte in care echipele au acces.

16 arene de hochei din SUA se vor bucura de acest contract incheiat intre Apple si liga nationala de hochei din SUA, iar echipele vor putea vedea inclusiv reluari ale fazelor, plus alte materiale video. NHL testeaza de ceva vreme tabletele iPad Pro in timpul meciurilor, asa ca implementarea se va face dupa o foarte lunga perioada in care totul a fost testat intens de catre cei implicati.

Cat va avea Apple de castigat de pe urma acestui parteneriat ramane de vazut, insa este clar ca americanii doresc sa aiba parte de promovare intensa pentru a vinde cat mai multe tablete in lumea intreaga.

“By the time the player gets off his shift, that content is available within a minute, I guess, from the time it actually took place,. Today generally speaking a lot of that would be done between periods and there’s a limited amount of time. … This kind of gives the coaches and the players real-time access so that they can make adjustments.”

ipad pro hochei