Rome: Total War este vandut acum la reducere

Rome: Total War a fost lansat pentru iPad in cursul noptii trecute in AppStore, jocurl facand parte din seria Total War disponibila deja in magazinul de aplicatii. Vorbim despre un joc extrem de interesant care face parte dintr-o serie ce a avut parte de un succes enorm in AppStore in perioada in care a fost disponibila pentru posesorii de iDevice-uri.

Pentru cei dintre voi care nu stiti seria Total War, jocul Rome: Total War este unul de strategie in care va trebui sa va folositi intuitia pentru a castiga fiecare batalie. Vorbim despre un joc turn-based in care va trebui sa va asteptati randul pentru a va controla orasele si armatele in vederea infrangerii tuturor dusmanilor care indraznesc sa va atace.

Desi vorbim despre un joc turn-based, el are un modul in care puteti controla fiecare batalie la care participati, toate unitatile din armata voastra fiindu-va sub control. In aceste batalii va trebui sa va organizati fiecare batalion pentru a taca cat mai eficient armata inamica si a respinge cat mai usor fiecare tac facut de catre aceasta.

“History’s greatest empire, now in your hands. Experience the full glory of ROME: Total War as you rule the ancient world from your iPad. ROME: Total War is a strategy game of epic scale, offering players a seamless integration of strategy and tactics to fight spectacular battles, while using diplomacy, subterfuge and assassination to smooth the path to ultimate victory.

Rome: Total War ofera o experienta de joc inedita pentru tabletele iPad ale utilizatorilor si este unul dintre cele mai bune jocuri de strategie disponibile in momentul de fata pentru platforma iOS.

ROME: Total War for iPad comes without compromise. Turn your tablet’s screen into an exhilarating 3D battlefield alive with thousands of units, from tight formations of swordsmen to sweeping lines of chariots.”

Rome: Total War este disponibil pentru descarcare din AppStore intr-un format compatibil cu tabletele iPad urmand acest link, pretul sau fiind redus cu 2 euro fata de cel normal.