iMac 2017 va fi lansat in doua etape, in toamna si iarna

iMac 2017 urmeaza sa fie lansat anul acesta de catre compania Apple in multiple versiuni, unele disponibile incepand din toamna acestui an, altele poate chiar din iarna. Cei de la Quanta sunt vazuti ca principali producatori ai noilor modele ale iMac, compania asiatica primind deasemenea comenzi de la HP pentru a ramane cel mai mare producator de calculatoare all-in-one.

iMac 21.5 inch si 27 inch urmeaza sa fie actualizate de catre compania Apple in toamna acestui an, insa nu vorbim despre imbunatatiri majore pregatite de catre cei din Cupertino. Mai exact, nu va exista vreun design nou, ci vorbim doar despre inlocuirea vechilor componentele cu altele noi, adica procesoarele noi ale Intel si probabil noi module RAM de ultima generatie.

Separat de acestea, Apple testeaza un nou model al iMac in care are integrate echipamente perfecte pentru servere, nu neaparat calculatoare personale. Aici vorbim despre iMac in care Apple ar integra procesoare Intel Xeon E3-1285 v6, 16 – 64 GB RAM ECC si SSD-uri NVMe de pana la 2 TB, plus placi grafice dedicate de ultima generatie pentru performante ridicate.

Practic, Apple pregateste foarte multe noutati pentru seria iMac, insa nu toate dintre ele vor fi disponibile anul acesta, doar modelele cu imbunatatiri minore avand sansele cele mai mari de lansare. iMac-urile cu componente perfecte pentru servere ar urma sa ajunga pe piata fie la finalul anului 2017, sau poate chiar in 2018, asa ca ramane de vazut ce se va intampla.

„Apple is expected to begin production of two new iMac all-in-one (AIO) PCs in May 2017 for an official launch in the second half of the year. Apple currently has a 21.5-inch and a 27-inch iMac available in the market and the new products are expected to be the upgrades of the two models and are expected to hit the market in the third quarter to catch up with the year-end holiday season. The new server-grade iMac is expected to feature Intel’s Xeon E3-1285 v6 processor, 16-64GB ECC RAM, up to 2TB NVMe SSD and a latest discrete graphics card.”

imac 2017 noutati apple

Articolul precedentMoschino a lansat piese vestimentare si carcase Candy Crush
Articolul următoriPhone 8 – variate modele sunt testate de Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.