iPhone 8 – variate modele sunt testate de Apple

iPhone 8 este testat in diverse variatii de catre Apple, cu ecrane curbate si noi tipuri de camere integrate in carcasa si ecran.

iPhone 8 intra in centrul atentiei lumii intregi dupa ce Samsung Galaxy S8 si-a avut perioada de “glorie”, noul smartphone al celor de la Apple fiind acum mai cautat. O prestigioasa publicatie americana ofera astazi noi informatii privind iPhone 8 si iPhone 7S, ea confirmand faptul ca multiple prototipuri sunt testate in momentul de fata in vederea lansarii din toamna.

Cei de la Apple testeaza diverse tipuri de ecrane OLED pentru iPhone 8, unele dintre ele avand o curbura spre marginea carcase, precum terminalele Samsung Galaxy. iPhone 8 va avea un ecran de 5.8 inch “inghesuit” intr-o carcasa a unui iPhone cu ecran de 4.7 inch, insa marginile panoului frontal nu vor disparea complet, asa cum s-a intamplat la Samsung Galaxy S8.

iPhone 8 va avea un buton Home virtual, ca Samsung Galaxy S8, o portiune a ecranului de 5.8 inch urmand a ii fi dedicata in totalitate in iOS 11. Desi iPhone 8 va folosi un ecran OLED, compania Apple intentioneaza in continuare sa utilizeze ecrane LCD pentru iPhone 7S, dar acest lucru l-am auzit deja intr-o varietate de zvonuri aparute din diverse surse in ultimele saptamani.

iPhone 8 – variate modele sunt testate de Apple

iPhone 8 va avea un ecran OLED 2.5D, adica usor curbat spre margine, ca la iPhone 7, insa carcasa din sticla urmeaza sa aiba exact aceeasi tehnologie folosita. Sticla ecranului si a carcasei se intalnesc intr-o structura metalica pe care Apple o foloseste pentru a asigura rigiditatea produsului, iPhone 4 si iPhone 4S beneficiind de un design similar in trecut.

Apple a testat prototipuri ale iPhone 8 care aveau marginile mult mai rotunde, similare cu cele ale rimului mode al iPhone, insa acestea s-au dovedit a fi prea greu de fabricat la scara industriala. Trecand acum la camere, se pare ca Apple va folosi intr-adevar o camera duala verticala in iPhone 8, iar desi exista prototipuri cu camere integrate in ecran, e putin posibil ca ele sa fie lansate.

“Apple is preparing three iPhones for launch as soon as this fall, including upgraded versions of the current two iPhone models and a new top-of-the-line handset with an overhauled look. Apple is testing a new type of screen, curved glass and stainless steel materials, and more advanced cameras”

In final, iPhone 8 va rula iOS 11, care va avea o interfata “actualizata”, dar deocamdata nu se stie cand va fi lansat oficial noul smartphone. Toate informatiile de pana acum indica faptul ca iPhone 8 va fi lansat mai tarziu decat spera multa lume, dar este greu de spus cat va astepta Apple pentru a aduce acest smartphone pe pietele globale.

iphone 8 sticla camere