iMovie, GarageBand si iWork pentru macOS si iOS sunt oferite gratuit

Incepand de astazi toate aplicatiile iMovie, GarageBand si suita iWork pentru macOS si iOS sunt oferite gratuit de catre compania Apple pentru toti utilizatorii de iDevice-uri. Pana acum cei din Cupertino ofereau aceste aplicatii pentru clientii care au cumparat un iDevice nou, cei care aveau terminale vechi fiind obligati sa plateasca pentru a putea folosi aplicatiile.

Incepand de astazi, toti cei care detin un iPhone, iPad, iPod Touch, sau Mac, pot descarca gratuit oricare dintre aplicatiile iMovie, GarageBand si suita iWork pentru macOS si iOS folosind un Apple ID. Schimbarea a fost facuta dupa ce Apple a actualizat toate aplicatiile acestea prin intermediul AppStore, asa ca utilizatorii nu trebuie sa faca nimic pentru a se bucura de ele.

Practic vorbim despre aplicatiile Pages, Keynote, Numbers, GarageBand si iMovie pe care toti clientii le pot descarca gratuit, ele oferind o functionalitate foarte diferita. Cei de la Apple promoveaza suita iWork ca o alternativa pentru suita Microsoft Office, in timp ce aplicatiile GarageBand si iMovie sunt utile pentru a crea muzica sau filme de pe iDevice/Mac-uri.

Toate aplicatiile acestea sunt disponibile gratuit pentru descarcare din AppStore.

iwork apple gratuit