iOS 10.3 2 beta 3 vs iOS 10.3.1 – comparatia performantelor

iOS 10.3.2 beta 3 si iOS 10.3.1 apar astazi intr-o comparatie a performantelor pentru a ni se arata care dintre ele ruleaza mai bine pe diverse modele ale terminalelor iPhone. In clipurile video de mai jos puteti vedea cat de rapid ruleaza iOS 10.3.2 beta 3 si iOS 10.3.1 pe iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6S, diferentele intre terminale fiind, desigur, minore in acest punct.

Stiti deja ca iOS 10.3 vine cu un nou sistem numit APFS care administreaza mai eficient fisierele din iDevice-uri si intareste securitatea, el crescand deasemenea performantele generale. Avand in vedere ca iOS 10.3.1 si iOS 10.3.2 vor fi lansate succesiv, este normal sa nu vedem diferente mari intre performantele acestor doua actualizari, iar compania Apple nu ne arata ceva diferit.

iOS 10.3.1 si iOS 10.3.2 beta 3 sunt la fel de rapide in cam toate task-urile pe care cel care a realizat clipurile video de mai jos incearca sa le intreprinda pe terminale. Avand in vedere ca aceasta este a treia versiune beta a iOS 10.3.2, este destul de clar ca performantele generale ale sistemului de operare nu vor creste pana in momentul lansarii versiunii finale, asa ca nu trebuie sa va asteptati la altceva.

Acestea fiind spuse, iOS 10.3.2 nu va aduce schimbari in ceea ce priveste performantele, cel putin nu in raport cu iOS 10.3.1.

2 COMENTARII

  1. Nu cred ca mai este cineva care sa mai creada ca in urma unui update, Smartphone-ul pe care il detine, va deveni mai eficient, chiar daca la prima vedere am crede ca is inbunatatiri, in fond cu fiecare update, el se apropie de sfarsitul zilelor