iOS 10.3.2 beta 3 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.3.2 beta 3 a fost lansat pentru iPhone si iPad la doar o zi dupa ce versiunea oficiala a iOS 10.3 a fost lansata pentru utilizatorii din lumea intreaga. iOS 10.3.2 beta 3 poate fi instalat chiar in acest moment de catre toti dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, compania americana oferind momentan doar acest build pentru utilizatori.

Deocamdata nu stim ce noutati aduce iOS 10.3.2 beta 3 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, insa probabil vorbim despre schimbari minore oferite de catre Apple. Aceasta este o actualizare intermediara, deci iOS 10.3.2 beta 3 ar trebui sa vina cu schimbari nu foarte mari pentru utilizatorii de iDevice-uri din lumea intreaga si n-ar trebui sa ne asteptam la prea multe.

Desi iOS 10.3.2 beta 3 nu aduce schimbari vizibile, partea buna este ca nici nu afecteaza in mod negativ modul in care functioneaza iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre dupa instalare. In aceasta idee, dupa ce veti instala iOS 10.3.2 beta 3, puteti sta linistiti deoarece veti avea parte de performante si functionalitate cel putin la fel de bune precum in cazul iOS 10, sau iOS 10.3.1.

UPDATE: watchOS 3.2.2 beta 3, tvOS 10.1.2 beta 3 si macOS 10.12.5 beta 3 au fost lansate.

ios-10.3.2-beta-3

26 COMENTARII

  1. A mai întâlnit careva problema mea ? Când ajunge telefonul la sub 3% baterie se blochează in toate aplicațiile, are nevoie de foarte mult timp sa își revină ? iOS 10.3.1, Ip 6s+

  2. He he .. Nu pot să fac reclamă aici la anumite site-uri, forumuri dar ai să vezi ce a făcut Apple ! Mai întâi de toate pentru a elimina închiderea din senin a anumitor telefoane tweak-uit softul astfel încât dacă nivelul bateriei scade sub 60 % telefonul intră intr-un fel de low power mode ! Cum sa aflat asta fă un benchmark când telefonul are bateriei peste 60 % și unul când telefonul are sub 60% este incredibil ! 6s meu a scos peste 2400 in single cote și sub 60 % scoate 1400 .. este incredibil !!! Doar iPhone 6 și 6s sunt afectate ….

  3. A mai pățit cineva sa se blocheze touch-ul sa dea rateuri și sa-și revină doar dacă e închis de la buton 6s,dar nu mereu ,i-am dat restore ca nou și face la fel!!?
    Ma refer ca nu funcționează rămâne înghețat văd aplicațiile dau cu degetul pe ecran și nimic!!?

  4. Eu , pe 10.3.1 .. de alaltăieri așa face … + anumite laguri in deschiderea animațiilor ..cea mai proastă versiune de iOS pe care am avut-o până acum ..

  5. La mine pe 6s cu iOS 10.3.1 se blochează și își revine doar după restart forțat
    Dacă vrea cineva să-l cumpere,încă e in garanție și impecabil…nu mai vreau iPhone,sper degeaba la un update stabil

  6. iOS-ul nu a mai fost stabil de la iOS 9… , am crezut că iOS 10 va fi un refresh , dar odată cu 10.3 AFPS telefonul meu e ca un iPhone 4s … SRB acum face update-ul cu gândul că va merge bine iOS !

  7. Nici chior nici nimic nu sunt…nimic ni ce sa întâmplat aici nu mi sa întâmplat la nici un tel un 5s si 6s, inafara se baterie care se Descarcă putin mai repede pe versiunea 10.3.1, oricum se va rezolva asta la versiunea următoare, iar problema cu închiderea din senin am uitat de ea de la 10.3 încoace

  8. Burn, Ba da, trebuie să fii chior să nu vezi diferența intre iOS 6/7/8 și iOS 9/10. Aici mă refer din toate punctele de vedere

  9. @coressy eu am pățit pe iPhone 6 exact la fel ca tine. Prima data mi s-a spus ca e de la soft, i-am dat resoftare și exact la fel imi facea, iar a doua varianta era de la placa de baza..iar eu am mers pe a doua varianta și l-am dat cât de repede am putut..posibil sa fie de soft și sa afecteze, dar nu știu ce sa zic, cred ca e tot placa de baza..succes

  10. eu de la ios9 stau doar in betauri , si betaurile de la ios10 sunt absolut geniale ..am iphone 7 si nu am nici cea mai mica problema cu el ..o data nu a dat crash sau sa faca ceva sa simt ca e beta

  11. iPhone 6s cumpărat de la Orange acum 1 an și am pe el IOS 10.1 funcționează impecabil, bateria merge până la 1%, n-am ce să-i reproșez. Îmi pare rău pentru cei care au probleme cu iphoanele, dar cred că nu toate sunt identice așa cum ar fi normal.

  12. 6S neverlocked, 10.3.2 beta 3: absolut nicio problema descrisă mai sus. Telefonul este folosit zilnic (tel, mail, FB, Wapp, jocuri, browsing, etc). Perfect stabil, toate aplicațiile rulează normal.

  13. Am avut si eu si am testat ios 10.3 si 10.3.1 pe iphone 7,am revenit la 10.2.1 cat sa mai putut si am din nou un smartphone fara lag si probleme,dezastru AFPS asta.

  14. Pe iPhone 7, iOS 10.3.2 beta 2 merge fluent! Mult mult mai rapid decât pe iOS 10.3.1, iar bateria tine mai mult. Sa vedem ce fac băieții in următoarele versiuni beta.