Ascunde aplicatiile Facebook, Messenger, Mesaje sau Poze de pe iPhone

Daca ai vrut vreodata sa ascunzi aplicatii precum Facebook, Facebook Messenger, WhatsApp, cea Messages, sau cea Photos, atunci in clipul video de mai jos puteti afla cum faceti acest lucru. Vorbim despre o functie a iPhone si iPad care permite ascunderea unora dintre aplicatiile terte si un bug al sistemului de operare care permite ascunderea unora native.

Pentru a ascunde aplicatii terte precum Facebook, Facebook Messenger, WhatsApp, Snapchat, etc, va trebui sa folositi meniul de restrictii pentru sistemul de operare iOS. Acesta poate fi accesat din Settings > General > Restrictions > Apps, Configurari > General > Restrictii > Aplicatii, iar daca acolo alegeti sa nu mai fie afisate aplicatii atunci toate vor fi ascunse.

Pentru a le afisa din nou va trebui doar sa activati afisarea tuturor aplicatiilor indiferent ce restrictii de varsta exista pentru acestea, asa ca le veti vedea imediat. Aceasta metoda nu implica efectuarea de jailbreak in prealabil pentru ca totul are la baza o functie a sistemului de operare iOS, asa ca oricine se poate bucura de ea oricand are nevoie de asa ceva.

Pentru a ascunde aplicatii precum cea Messages sau Photos, va trebui sa va folositi de un bug al sistemului de operare iOS, aceasta solutie fiind una temporara. Nu veti avea nevoie de jailbreak nici aici, asa ca va veti putea bucura de intimitate in utilizare aplicatiilor pe iPhone si iPad, ele putand fi gasite rapid prin sistemul Spotlight, sau altele similare.