Iata cum bruiezi semnalul Wi-Fi al oricarui telefon

Daca esti o persoana careia ii place sa le joace feste oamenilor, atunci poate vei fi interesat de un accesoriu foarte interesant care promite sa bruieze semnalul Wi-Fi al oricarui telefon mobil. Vorbim despre un dispozitiv care costa doar 5 dolari in SUA si nu este chiar atat de legal, dar care este foarte eficient in a le da batai de cap oamenilor obisnuiti.

Puteti vedea in clipul video de mai jos ca acest aparat de bruiaj poate impiedica orice telefon mobil, fie ca este iPhone sau Android, sa se conecteze la retelele Wi-Fi din preajma sa. Procedura este una destul de simpla, o interfata web oferind optiunile pentru a bruia semnalul Wi-Fi al telefoanelor mobile, iar rezultatul final nu poate fi impiedicat de catre cineva.

Acest aprat de bruiaj Wi-Fi foloseste o vulnerabilitate existenta in extrem de multe routere Wi-Fi, iar oricine se afla in raza sa de actiune poate fi atacat fara probleme. Nu conteaza ce versiune a iOS si Android ruleaza pe telefoanele respective, ele pot fi atacate indiferent ce masuri de protectie ar vrea sa ia detinatorii lor pentru a se scuti de batai de cap.

N-as putea sa va spun unde ati putea gasi in Romania un asemenea dispozitiv, dar nu v-as putea recomanda sa va jucati prea mult cu el.