Facebook Messenger – M este noul asistent virtual

Facebook Messenger are incepand de ieri disponibil oficial pentru intreaga lume noul asistent personal M, pe care Facebook il testeaza inca de anul trecut. Vorbim despre un asistent virtual bazat pe inteligenta artificiala, el oferindu-le utilizatorilor Facebook posibilitatea de a beneficia de o multitudine de functii direct in conversatiile purtate cu alte persoane prin Messenger.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza asistentul virtual M pentru utilizatorii Facebook Messenger, el putand face o gama variata de recomandari si avand functii pe masura. Cei de la Facebook le ofera utilizatorilor Messenger posibilitatea de a utiliza M pentru a comanda mancare, sau a primi recomandari pentru a manca in oras cand le este foame.

Separat, asistentul virtual M pentru Facebook Messenger poate oferi recomandari pentru stickere sau emoticoane pe care sa le folosim in conversatii, plus multe altele. Totul are la baza un sistem de inteligenta artificiala pe care Facebook Messenger il are integrat pentru asistentul virtual M, el invatand din tabieturile utilizatorilor in folosirea aplicatiei.

Pentru inceput, M este disponibil doar utilizatorilor din SUA, Facebook testand integrarea in Messenger inca de acum un an, dar cu un numar restrans de persoane. Disponibilitatea noilor functii ale asistentului M va fi extinsa si pentru alti utilizatori ai Facebook Messenger, dar deocamdata nu se stie exact cand se vor putea bucura ei de ea si in alte tari.

“Today we’re excited to announce the launch of suggestions from M to everyone in the US. M is your helpful assistant in Messenger, powered by artificial intelligence. M offers suggestions by popping into an open conversation to suggest relevant content and capabilities to enrich the way people communicate and get things done.”

M & Delivery.com

Publicată de Messenger pe Luni, 17 aprilie 2017