Facebook Messenger are jocuri complexe in chat-uri

Facebook Messenger are incepand de ieri o gama complet noua de jocuri de care utilizatorii din lumea intreaga se pot bucura chiar in interfata de conversatii. In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata aceasta functie noua a Facebook Messenger, ea oferindu-ne posibilitatea de a ne ocupa timpul intr-un mod mult mai interesant cand purtam conversatii.

Cei de la Facebook au anuntat ca spearat de noile jocuri mult mai complexe pentru Messenger, dezvoltatorii vor putea folosi inclusiv roboti virtuali pentru a atrage utilizatorii in jocurile lor. Acestia vor putea folosi robotii virtuali inclusiv pentru a oferi diverse bonusuri pentru jocuri, utilizatorii putandu-i activa inclusiv din ferestrele de conversatii ale Facebook Messenger.

Stiti deja de ceva vreme ca Facebook a implementat o serie de jocuri foarte simple pentru Messenger, insa iata ca planurile companiei sunt mult mai ambitioase. Ea doreste ca utilizatorii sa se bucure de o experienta mult mai ampla pentru a se juca direct in Facebook Messenger, iar aceste noi jocuri complexe isi indeplinesc pe deplin rolul.

Pentru inceput exista unele jocuri pentru Facebook Messenger create de catre o serie de dezvoltatori, insa in timp vor fi disponibile si altele pentru noi. Cat va dura pana cand vom avea jocuri mai interesante decat cele de acum este greu de spus, insa Facebook Messenger ne va bucura cu si mai multe titluri atractive in viitor, asa ca ramane doar sa vedem cat de dornici vor fi dezvoltatorii sa ne uimeasca.

Noile jocuri pentru Facebook Messenger pot fi accesate intr-o sectiune speciala a aplicatiei, insa ele pot fi accesate direct din interfata de conversatii.

“With over 1.5 billion games played in just the last 90 days, now we are adding some additional product features like game bots and Rich Gameplay (turn-by-turn games) to make your gaming even more fun. And it’s now even easier to challenge your friends to a game in Messenger by tapping the Games tab on the Messenger home screen – which is starting to roll out today to some people in the US.”

Introducing New Rich Gameplay

Publicată de Messenger pe Luni, 17 aprilie 2017