Apple produce transpiratie sintetica pentru a-si testa produsele

Apple este o companie care ridica multe sprancene prin modul in care functioneaza, iar informatii recent aparute sugereaza faptul ca metodele de lucru sunt foarte neobisnuite. Conform unor detalii furnizate de catre un vicepresedinte senior al companiei Apple, in fiecare zi sunt produse cateva sute de grame de transpiratie sintetica pentru testarea unor produse.

Puteti vedea in imaginea de mai jos ca vorbim despre Apple Watch si castile AirPods care sunt plasate in recipiente speciale pentru a fi testate in aceasta substanta. Ambele produse sunt menite sa fie purtate de catre utilizatori chiar in contact cu pielea, asa ca asemenea teste sunt foarte importantepentru a asigura faptul ca ele nu se strica, sau ca unele functii nu sunt afectate.

Ideea in sine poate parea destul de ciudata pentru multi, insa procesul este unul extrem de important pentru produsele de acest gen vandute de catre compania Apple. Unu sau mai multi tehnicieni se ocupa de testarea acestor produse in diverse laboratoare ale companiei Apple, asa ca tot ceea ce vedem in imaginea de mai jos probabil se repeta in diverse locatii de pe glob.

“Apple hangs Watch Cases and AirPods with floss inside containers filled with synthetic human sweat to make sure they are safe to wear over long periods.”

Apple transpiratie AirPods Apple Watch