Ziua Pamantului 2017 – Apple o celebreaza cu 4 clipuri

Ziua Pamantului 2017 va fi pe data de 22 aprilie, iar compania Apple se lauda in aceasta perioada cu toate eforturile pe care le depune pentru a proteja planeta pe care traim. Astazi cei de la Apple au decis sa publice 4 clipuri video pentru Ziua Pamantului 2017 prin care explica unele dintre masurile pe care le folosesc pentru a proteja pamantul si a-i prelungi existenta.

In primul clip video dedicat pentru Ziua Pamantului 2017, compania Apple explica la ce sunt utile fermele solare din China care produc 40 MW de energie. Apple ne explica de Ziua Pamantului 2017 ca ele asigura electricitatea necesara functionarii tuturor cladirilor de birouri si magazinelor sale din tara, dar si pentru a asigura iarba unor yaci.

AL doilea clip video pentru Ziua Pamantului 2017 are menirea de a ne arata niciuna dintre locatiile chinezesti in care sunt fabricate produse ale Apple nu trimit deseuri in gropi de gunoi. Apple explica de Ziua Pamantului 2017 ca totul a inceput in momentul in care un manager al diviziei care monitorizeaza productia iPhone a vizitat una dintre fabricile de asamblare.

Al treilea clip video de Ziua Pamantului 2017 ne explica de ce Apple produce transpiratie sintetica pentru a testa Apple Watch si AirPods. Apple ne spune de Ziua Pamantului 2017 ca vrea sa se asigure de faptul ca toate produsele sale pot fi utilizate in siguranta de catre noi chiar daca le folosim cand suntem transpirati, peste 10 litri fiind produsi si folositi anual.

In ultimul clip video pentru Ziua Pamantului 2017, cei de la Apple ne explica modalitatile prin care aerul din exteriorul unei cladiri este folosit pentru a aerisi o cladire. In explicatia oferita pentru Ziua Pamantului 2017, cei de la Apple spun ca acest sistem poate reduce cu pana la 35% dependenta de aparatele de aer conditionat, noul sau campus bazandu-se seiros pe asta.

https://www.youtube.com/watch?v=eH6hf6M_7a8

https://www.youtube.com/watch?v=tNzCrRmrtvE

https://www.youtube.com/watch?v=8bLjD5ycBR0

https://www.youtube.com/watch?v=pHOne3_2IE4