Samsung Galaxy S8 – vanzari peste asteptarile Samsung

Samsung Galaxy S8 are vanzari foarte bune si peste asteptarile companiei Samsung, care nu reuseste sa acopere cererea de pe unele piete.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus se vand mult mai bine decat anticipa compania Samsung, iar asta genereaza probleme cu stocurile magazinelor. Cei de la Samsung au recunoscut faptul ca stocurile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sunt epuizate in multe tari importante, in special in Coreea de Sud, unde exista cerere enorma.

In Coreea de Sud s-au inregistrat aproximativ 1 milion de precomenzi pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, de 2 ori mai multe decat pentru Samsung Galaxy Note 7. Cei de la Samsung n-au stocuri suficiente pentru a onora toate comenzile Samsung Galaxy S8, asa ca le-au cerut clientilor sa aiba foarte multa rabdare.

Daca in Coreea de Sud, tara natala a Samsung, exista probleme cu stocurile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, atunci situatia este similara si in alte tari importante. Cei de la Samsung au recunoscut faptul ca anumite modele ale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sunt greu de gasit, dar sustin ca vor rezolva problemele.

Samsung Galaxy S8 – vanzari peste asteptarile Samsung

Versiunile Midnight Black, jet black, si Orchid Grey ale Samsung Galaxy S8 sunt cele mai cautate de catre clienti, acestea disparand rapid din stocurile magazinelor. Avand in vedere ca acestea sunt si cele mai frumoase modele ale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, era normal ca lumea sa le aleaga in cantitati foarte mari.

Mai toti producatorii de smartphone-uri au in general probleme cu stocurile atunci cand lanseaza modele noi, insa asta nu inseamna si ca vanzarile Samsung Galaxy S8 sunt colosale. Exista posibilitatea ca Samsung sa fi invatat ceva de la Apple si sa aplice o tactica de marketing pentru a sugera faptul ca Samsung Galaxy S8 are vanzari foarte bune.

“A continuing supply shortage of the latest smartphone made by Samsung Electronics Co. is leaving many of the early buyers in South Korea without a new phone in their hands. There is an imbalance of inventories by color or model at retail stores. We have extended the registration period of the two models till April 30, from the initially planned 24th.”

Indiferent de situatie, se pare ca Samsung Galaxy S8 este greu de cumparat in Coreea de Sud si cu siguranta alte tari importante, iar asta ar putea afecta stocurile din diverse regiuni. Daca sunteti interesati sa cumparati Samsung Galaxy S8 din Romania, atunci le puteti gasi in aceasta pagina.

samsung galaxy s8 vanzari mari