Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus vs LG G6 – testul detaliat al camerelor

Samsung Galaxy S8, iPhone 7 Plus, LG G6, Google Pixel si OnePlus 3T apar astazi intr-un foarte complex test al camerelor pentru a ni se demonstra diferentele dintre ele. Clipul video de mai jos ne arata care dintre camerele acestor smartphone-uri este cea mai buna implementata vreodata intr-un smartphone, comparatia fiind una extrem de interesanta.

Samsung Galaxy S8 castiga fara drept de apel in ceea ce priveste inregistrarea de poze si clipuri video in conditii de luminozitate scazuta, toate celelalte terminale fiind in urma sa. In cazul restului pozelor, Samsung Galaxy S8 are momente cand afiseaza imagini suprasaturate, insa per total pare sa aiba cea mai buna camera dintre produse.

Samsung Galaxy S8 are exact aceeasi camera precum Samsung Galaxy S7, dar prin software inregistreaza poze mai bune in conditii de luminozitate scazuta. Avand in vedere ca senzorul de imagine pentru camera Samsung Galaxy S7 este mai bun decat cel din iPhone, cei de la Samsung au ales sa-l pastreze si pentru Samsung Galaxy S8 si alegerea este foarte buna.

Voi ce parere aveti despre camera Samsung Galaxy S8 ?