Parlamentarii PSD vor avea o aplicatie pentru smartphone

5

Parlamentarii PSD vor avea o aplicatie speciala pentru smartphone care ii va ajuta sa comunice mult mai interactiv unii cu altii de pe propriile telefoane. Mai mult decat atat, parlamentarii PSD vor putea contribui la toate propunerile legislative pe care le vor depune in decursul mandatului, aplicatia fiind aparent dezvoltata sub coordonarea unui deputat PSD.

Andrei Dolineaschi este deputatul PSD care ar fi coordonat dezvoltarea aceastei aplicatii pentru parlamentarii PSD, iar liderul deputatilor, Mircea Ciolacu, spune ca ea va fi compatibila cu orice tip de smartphone. Vorbim cel mai probabil despre o aplicatie pentru iPhone si Android pe care parlamentarii PSD o vor avea disponibila, ea fiind prezentata recent in cadrul unui congres care a avut loc la Sinaia.

Acasta aplicatie ar urma sa le ofere parlamentarilor PSD posibilitatea de a comunica intr-un mod securizat, deci teoretic vorbim despre conversatii ce n-ar putea fi interceptate. Desigur ca totul depinde de modul in care este dezvoltata aplicatia pentru parlamentarii PSD, insa am putea vorbi despre o tentativa de crea un mediu sigur pentru ca ei sa poata discuta fara a fi interceptati.

Aplicatia dedicata parlamentarilor PSD este o premiera pentru Romania, deoarece niciun alt partid nu are un asemenea sistem de comunicare disponibil. Aplicatia parlamentarilor PSD va fi lansata in aproximativ doua saptamani si probabil va fi prezentata in mod public atunci, insa interesant va fi de vazut ceea ce se discuta acolo.

„Am avut o prezentare a unei aplicaţii la Sinaia, pentru care şi-a dat acordul şi preşedintele Liviu Dragnea, astăzi am prezentat-o împreună cu tehnicul întregului grup. E o aplicaţie pentru orice telefon smartphone fiindcă toţi avem smartphone acum. Fiecare se autentifică, are un mail special, o parolă care se generează special ca să fie securizat, este un sistem de comunicare între parlamentarii PSD. Fiecare iniţiativă se urcă pe această platformă, fiecare parlamentar poate să vină cu anumite amendamente, cu anumite puncte de vedere, să fie şi semnatar la iniţiativa altui coleg. Din acest moment începem să lucrăm, o săptămână o să fie demonstrativ. În două săptămâni deja o să fim operaţionali cu ea.”

parlamentari psd aplicatie smartphone