O macheta iPhone 8 este comparata cu iPhone 7 Plus

iPhone 8 prezentat sub forma unei machete este comparat cu un iPhone 7 Plus si cu un iPhone 6S pentru a ne arata diferentele in dimensiuni.

iPhone 8 ajnge din nou in centrul atentiei noastre multumita unei machete a viitorului smartphone care a fost realizata folosind schitele aparute in ultimele zile pe internet. In imaginile de mai jos puteti vedea aceasta macheta alba facut ain baza schitelor iPhone 8, ea avand o camera duala verticala in partea stanga a carcasei, dar si un Touch ID.

Nimeni nu stie deocamdata daca versiunea finala a iPhone 8 va avea un Touch ID integrt de catre compania Apple, insa unele schite au confirmat acest lucru. Apple incearca sa integreze Touch ID sub ecranul iphone 8 in momentul de fata, iar daca va reusi, atunci acel buton rotun din carcasa nu va aparea in noul smartphone al Apple.

Mergand mai departe, aceasta macheta a iPhone 8 este mai mica decat un iPhone 7 Plus, dar mai mare decat un iPhone 7, sau iPhone 6S daca ne uitam la aceste imagini, iar asta cam contrazice unele zvonuri. Acestea afirmau ca Apple va cea iPhone 8 cu dimensiunile unui iPhone 7, dar cu un ecran ce are o diagonala de 5.8 inch, insa macheta are dimensiuni cu mult diferite.

O macheta iPhone 8 este comparata cu iPhone 7 Plus

Avand un ecran de dimensiune mai mare, iPhone 8 urmeaza sa aiba un screen ratio de 18:9 – 21:9, acest detaliu nefiind deocamdata clarificat de catre zvonuri. Daca aceasta macheta este bazata pe schite reale, atunci ea ne arata ca iPhone 8 va fi nu doar mai lung decat iPhone 7, ci si mai lat, deci vorbim despre o crestere mai naturala a ecranului.

Desigur ca nimeni nu poate confirma fara dubiu toate aceste schimbari ale iPhone 8, insa aparitia lor sugereaza faptul ca proesul de dezvoltare se apropie de final. Compania Apple vrea ca noul sau smartphone sa ajunga pe piata in toamna, dar iPhone 8 ar putea fi lansat abia in noiembrie, din cauza problemelor de productie ale noilor componente.

Din punctul meu de vedere, aceasta macheta a iPhone 8 ar putea avea totusi dimensiunile ceva mai mari decat produsul final. Asta nu inseamna ca el este totusi cu mult diferit din alte puncte de vedere, deoarece iPhone 8 urmeaza sa aiba o camera duala verticala, iar acel Touch ID din carcasa este probabil, avand in vedere problemele Apple.

iphone 8 macheta

iphone 8 macheta 1

iphone 8 macheta 2

iphone 8 macheta 3