Prima Pagina iPhone 7 Un iPhone 7 Plus a luat foc langa capul unei femei

Un iPhone 7 Plus a luat foc langa capul unei femei

Un iPhone 7 Plus a luat foc langa capul unei femei care dormea linistita si a fost trezita in mijlocul noptii de bateria care a inceput sa scoata scantei. Terminalul iPhone 7 Plus a fost aruncat de femeie pe podea si a continuat sa arda timp de aproximativ 3 minute inainte ca focul sa se stinga singur, totul fara ca femeia sa fie ranita in vreun fel.

Nu se stie daca terminalul iPhone 7 Plus era lasat la incarcat, sau daca se folosea un incarcator original, insa femeia sustine ca l-a cumparat in luna martie. Desigur ca focul a izbucnit de la baterie, asa cum se intampla in cazul oricarui smartphone care ia foc, insa pentru ca vorbim despre un caz din China, exista multe necunoscute.

Femaia a dus terminalul iPhone 7 Plus inapoi la magazinul de la care l-a cumparat, insa cei de acolo au refuzat sa-i returneze banii platiti pana cand nu se identifica motivul exploziei. Exista posibilitatea foarte mare ca terminalul iPhone 7 Plus sa nu fi fost cumparat de la compania Apple, iar femeia sustine ca nu va mai cumpara alt iPhone in viitor daca nu i se ofera garantia ca el nu va mai exploda.

Informatii privind o posibila implicare a Apple in eventuala investigare a cauzelor exploziei iPhone 7 Plus nu exista, adr probabil compania americana va fi contactata. Acesta nu este primul caz in care exista informatii care sugereaza faptul ca un iPhone 7 Plus a explodat si probabil nu va fi ultimul, asa ca va fi interesant daca vom afla vreodata ce s-a intamplat.

“Even if they decide to give me a brand-new iPhone, I won’t accept it until they can provide guarantees that something like this won’t happen again.”

iphone 7 plus explozie china

iphone 7 plus explozie china 1

 • V.P

  Hai ca m-am linistit , avem continuitate 🙂

 • Srb Srb

  clasic, doar telefonul se pozeaza…toti stim de ce

 • gabiboss2013

  Simplu !!!! ….. încărcătorul ..Replica !!

 • Kfc

  Luna si Iphone-ul – sluga si scuza 😂

 • Andrews

  Cică “doar telefonul se pozează” 😂 Dar măi Srb, ce vrei tu să mai pozeze ? Căștile pe care le folosea la el ? Încăperea în care a bubuit ? Bucata de parchet pe care a făcut boom boom acel iPhone ? 😂😂😂

 • Claudiuip7

  Nu frate sa pozezi fata aia arsa sau capul ala ars daca tot faci reclama mascata

 • Claudiuip7

  Vai mi a luat foc un iphone 7 plus la cap dar stai ce crezi cand m am trezit aveam nokia 3310 facelift

 • rares

  Asta cu nu va cumpara doar daca i se da “garantia ca nu va exploda altul” este deja vrajala .

 • V.P

  Adica aia folosea INCARCATOR contrafacut IAR CEL ORIGINAL statea in cutia iPhone-ului .
  SUPER TARE !!

 • Andrews

  Claudiu, hai să înveți să citești. E greu să citești tot articolul, mai ales ca probabil recent ai învățat să citești, dar uite “(…) totul fara ca femeia sa fie ranita in vreun fel.”. Asta înseamnă ca nu are nimic, nicio zgârietură, nicio arsură. Astfel, revin cu întrebarea : la ce vrei să facă poza ?

 • richard

  stai linistit, ca de obicei, incarcatorul e de vinacontrafacut (de fieare data) sau pur si simplu ”she’s doing it wrong” 🙂 nu poti invinovatii mareata Apple ca oamenii nu-si baga bine incarcatorul in priza, respectiv cablul in tel 🙂 SRB explica-ne 😉

 • Virgil

  “Exista posibilitatea ca terminalul sa nu fi fost cumparat de la compania Apple” – Mai mult ca sigur l-a cumparat de la Samsung. Ce treaba are Apple?

 • MarianR

  De ce nu apar cazuri si la noi? Sunt doar informatii izolate si fara prea multe detalii care nu fac altceva decat sa ascunda antireclama.