Apple Watch NikeLab hands-on inainte lansarii

Apple Watch NikeLab urmeaza sa fie lansat in cursul zilei de maine de catre compania Apple, noul model de Apple Watch fiind pus in vanzare in unele magazine ale Apple. Vorbim despre o editie limitata a Apple Watch care a fost dezvoltata de catre compania Apple in colaborare cu cei de la Nike si dupa cum puteti vedea, produsul in sine este foarte elegant.

Apple Watch NikeLab este lansat de catre cei de la Apple pentru utilizatorii care doresc un produs de fitness care sa si arate foarte bune, alte functii speciale fata de modelele standard nefiind disponibile. Deocamdata nu se stie si cat costa Apple Watch NikeLab, insa probabil va fi ceva mai scump decat modelul Nike+ vandut de catre compania Apple.

Acestea fiind spuse va las in compania imaginilor cu Apple Watch NikeLab.

Apple Watch NikeLab

Apple Watch NikeLab 2

Apple Watch NikeLab 3

Apple Watch NikeLab 4

Apple Watch NikeLab 1

7 COMENTARII

  1. sunt fan Apple, dar cei ce își doresc un ceas pentru Fitness și notificări de pe telefon, cu o baterie ce ți e minim o săptămâna, nu o sa cumpere un Apple watch. Rămâne doar Fenix 5 de la Garmin

  2. Amin!
    La fel, utilizez Fenix 3 HR, care este cu adevărat un smartwatch de fitness. iWatch este doar un Gadget interesant, dar nimic mai mult.