iOS 11 va aduce noutati importante pentru Appel Music

iOS 11 va fi prezentat de catre compania Apple la inceputul lunii iunie, insa pana atunci aflam cateva informatii privind noutatile pe care le va aduce pentru Apple Music. Conform unor date aparute astazi, iOS 11 va aduce o noua versiune a aplicatiei Music, Muzica, prin care compania Apple va promova mult mai intens continutul video pe care il ofera.

Nu se stie deocamdata ce fel de schimbari vor fi disponibile exact in noua aplicatie Music, Muzica, a iOS 11, insa probabil cei de la Apple vor reorganiza meniurile interne. Dupa reorganizarea pregatita pentru iOS 11, Apple Music va pune accent mai mare pe continutul video creat de catre compania Apple si nu doar pe muzica oferita acum.

Apple pregateste o serie de show-uri proprii pentru Apple Music, unele urmand a fi lansate in primavara acestui an, altele urmand a fi disponibile spre sfarsit. Apple investeste sume serioase in acest tip de continut pentru Apple Music, asa ca era normal sa-l prezinte mult mai proeminent in actualizarea pregatita in iOS 11 pentru aplicatia Muzica, Music.

Apple a facut schimbari pentru aplicatia Muzica, Music, si in momentul in care a lansat iOS 10, asa ca era normal sa vedem ceva nou si in iOS 11. Desigur ca detalii suplimentare privind noutatile pe care Apple le are pregatite pentru aceasta aplicatie din iOS 11 vor aparea pe masura ce ne apropiem de luna lunie si inceputul WWDC 2016.

“When Apple introduces the next version of its smartphone software iOS later this year, the company plans to unveil a new edition of the Music app that better showcases video.”

ios 11 apple music

6 COMENTARII

  1. of topic: Care e cea mai buna versiune iOS pentru un 4s?ma refer rapida si stabila,si sa fie mai de actualitate..inafara de vërsiuneâ 7.mesi

  2. Cu 7 merge cel mai bine.
    8 si 9 sunt dezastru.
    5 si 6 merge foarte rapid, dar nu îți mai merge: FaceTime, Yahoo Mail, Google Mail, Facebook Messengerul si multe multe altele.
    In iPhone 4s nu merita investit, doar dacă ești colecționar.

  3. mersi de raspuns! il folosesc provizoriu pana imi vine 6s-ul din service:))lam imprumutat 4s de la cnv si are 9.3.5 si e horrorrrrrrr:)))execrabil merge! si rare as putea face un downgrate la 7?