iPhone 8, conceptul unui smartphone pe care vei dori sa il cumperi

iPhone 8 apare astazi in conceptul care ne arata, probabil, forma finala pe care noul smartphone a companiei Apple ar urma sa o aiba cand va fi lansat. Conceptul iPhone 8 din clip-ul video de mai jos este realizat in baza celei mai recente schite care au fost furate din laboratoarele in care sunt dezvoltate prototipurile noului produs.

Exact precum cele mai recente informatii in legatura cu iPhone 8, terminalul din acest concept are un buton home virtual cu 3D touch si touch id implementat in ecran. Chiar daca multa lume a inceput sa creada, pe buna dreptate, ca iPhone 8 va avea touch id integrat in carcasa, nu cred ca Apple va face aceasta greseala.

Voi ce parere aveti despre acest concept al iPhone 8 ?

31 COMENTARII

  1. Superb! pana la urma asa va arata, singura schimbare ce poate avea loc, este touchid,dar in rest asta cred ca va fi…si cine zice ca va fi o dezamagire, trebuie sa isi prelungeasca internarea in spital

  2. In other news:
    “Apple Watch can help improve your health and fitness with its activity tracking features, but it can also be a critical safety device in the right situation. That’s what happened to a 22-year-old college student in Maryland after his car was struck by another vehicle and his iPhone was slung out of reach…”

  3. Marginea de sus si jos sigur vor fi mai groase. Din randare acolo stbr se apropie de 90% cea ce nici macar S8 nu are, abia ajunge la 84%. Apple nu are cum sa întreacă Samsung in acest domeniu. Sa te bucuri dacă ajungeți 75% consideră că deja ai castigat 🙂

  4. Sper ca urmatorul Iphone sa vina cu o functie care iti calculeaza aria unei camera. Ar fi o functie grozava pt patroniul nostru care conduce o firma de constructii si construieste camera de 2-3 metrii patrati =))

  5. Vor apărea nenumărate prototipuri SF cu noul iPhone: stbr de 99%, senzor de amprentă în ecran, un Siri “mai magic” decât până acum, tehnologii de încărcare wireless ca în Star Trek, etc.
    Problema este că la o lună înainte de lansare, vor apărea știri cum că “din cauza furnizorului X sau Y, iPhone nu va mai avea M și N”.
    Iphone 8 ar putea fi un telefon banal, și Samsung va fi vinovată de asta!

  6. O sa copieze samsung si invers asa fac tot timpul nu scot ceva diferit si ei nu sunt in stare o sa fie o epava iPhone 8.Imposibil de reparat la service….in loc sa faca si ei ceva cu adevărat revoluționar păcat ca nu mai e Steve Jobs el știa ce sa dea lumii astia dau o …. Its just business

  7. Ia mai zi-ne Viorel fara Fiziune (Fiziune) fiind numele de familie, tot crezi ca nu va exista incarcare la distanta oricat de mica ar fi ea,in viitor apropiat sau indepartat??!
    Sau tot imposibil este din cauza fizicii

  8. You said it man, you said it. De regula primul pas – acceptarea e cel mai greu de facut. De aici încolo doar mai bine poate sa fie 🙂

  9. Don’t know much about history

    Don’t know much biology

    Don’t know much about a science book,

    Don’t know much about the french I took

    But I do know that I love you Apple,

    And I know that if you love me, too,

    What a wonderful world this would be

  10. … If you still keep to scam me! “Dacă tot vei continua sa ma înșeli (excrocherie)”. Ca epopeea ta sa rimeze pana la capat.

  11. In sfarsit împreună am reusit sa-l identificăm pe celebrul “Dorel” ? se pare ca isi pierde vremea pe Idevice. Srb de acum încolo va rămâne “Dorel”

  12. Deja Samsung e vinovată, vezi titlurile de Cancan de la Zaone, funcția care va lipsi din Iphone 8 din cauza lui Samsung Intel, toti sunt de vina.

  13. Nu stiu de ce laudati atat de mult firma Apple cand ei nu vin niciodata cu nimic nou, doar tehnologii existente de mult pe piata, parca sunteti spalati pe creier fratilor ..