Prima Pagina iOS 10 iOS 10.3.2 beta 5 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.3.2 beta 5 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.3.2 beta 5 a fost lansat pentru iPhone si iPad la doar trei zile dupa ce versiunea beta a iOS 10.3.2 beta 4 a fost lansata pentru utilizatorii si dezvoltatorii de aplicatii. iOS 10.3.2 beta 5 poate fi instalat chiar in acest moment de catre toti dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, compania americana oferind momentan doar acest build pentru utilizatori.

Deocamdata nu stim ce noutati aduce iOS 10.3.2 beta 5 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, insa probabil vorbim despre schimbari minore oferite de catre Apple. Aceasta este o actualizare intermediara, deci iOS 10.3.2 beta 5 ar trebui sa vina cu schimbari nu foarte mari pentru utilizatorii de iDevice-uri din lumea intreaga si n-ar trebui sa ne asteptam la prea multe.

Desi iOS 10.3.2 beta 5 nu aduce schimbari vizibile, partea buna este ca nici nu afecteaza in mod negativ modul in care functioneaza iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre dupa instalare. In aceasta idee, dupa ce veti instala iOS 10.3.2 beta 5, puteti sta linistiti deoarece veti avea parte de performante si functionalitate cel putin la fel de bune precum in cazul iOS 10, sau iOS 10.3.1.

iOS 10.3.2 beta 5

 • calibru

  Culmea că beta 4 cât și 5 nu au adus nici o schimbare ..

 • sawrl

  ai si avut timp sa testezi…beta5-ul…. plus ca sunt schimbari de sistem (interne) pe care tu nu le vezi… dar e posibil sa le simti…

 • Andreea

  Nici Catena nu mai face bine iOS-ul, a devenit foarte enervant, voi pățiți sa vi se blocheze in facebook? Sau sa te scoată din el? Mi sa întâmplat si la wapp! Și când filmam mi-a ieșit din camera, am iPhone 7+ de 128gb, și când aveam 6s+ cu iOS 9 funcționa perfect fără blocări, dar de când mi-am luat iPhone 7+ am crezut ca e ceva (mai special) și…(acum o sa, Săriți in capul meu) dar dacă știam ca o sa ajungă apple așa de penibili cu iOS-ul asta care este din ce in ce mai instabil, mai bine treceam la samsung!

 • Andrews

  Andreea, stai așa ca trebuie să vină mâncătorii de cacao aici să spună că iOS e foarte stabil, ca tu ori minți, ori ai ghinion. 😂

 • Ionut Catalin

  Poti renunta la ceea ce nu iti place in viata ✌🏽

 • neluvarvas

  Eu am avut probleme de la ios 10.2 incoace…. si concluzia a fost ca terminalul era defect . Se tot bloca si resta de cel putin 5-6 ori pe zi. L-am trimis la Orange si mi l-au schimbat ( iphone 6s 64g). Acum asta nou nu mai face nici o figura.

 • Leo MC

  Mie mi se par mult mai stabile versiunile beta ale iOS 10 pe 7 decât erau cele beta ale iOS 9 pe 6s.
  Dacă ai probleme de genul acela, fă un backup la date si apoi șterge telefonul; am avut si eu o problema cu bateria pe beta 1 care a fost rezolvată astfel.