Samsung Galaxy S8 – parodia care ne aminteste de rusinea Samsung

Samsung Galaxy S8 a fost parodiat la Late Show de catre Stephen Colbert pentru a ne aduce aminte de marea rusine a companiei Samsung din toamna anului trecut. Mai exact, vorbim despre problemele Samsung Galaxy Note 7 cu exploziile generate de catre baterii, Samsung Galaxy S8 fiind afectat intr-o mica masura de catre ele.

Desi foarte multa lume se astepta ca vanzarile Samsung Galaxy S8 sa fie serios afectate de catre problemele de anul trecut cu exploziile Samsung Galaxy Note 7, iata ca fanii Samsung au fost de alta parere. Poate ca parodiile de acest gen vor inceta cu Samsung Galaxy S8 si vor reveni cand Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat, dar ramane de vazut daca ii va mai pasa cuiva atunci de toate problemele astea.

Articolul precedenteMAG: Crazy Days cu 5300 LEI reducere la laptop
Articolul următoriS8 aduce in iPhone widget-ul de vreme al Samsung Galaxy S8
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.