Samsung Galaxy S8 confirma marea problema a iPhone 8

Samsung Galaxy S8 are un grad ridicat de fragilitate, iar iPhone 8 va "suferi" de pe urma aceleiasi probleme dupa ce va fi lansat.

18

Samsung Galaxy S8 a fost lansat oficial de catre compania Samsung si dupa aparitia unui numar foarte mare de informatii despre el, ni s-a confirmat viitoarea marea problema a iPhone 8. Mai exact, vorbesc despre fragilitatea ridicata a Samsung Galaxy S8 care va exista in aceeasi masura inclusiv in iPhone 8 dupa ce va fi lansat oficial de catre Apple.

Samsung Galaxy S8 are un ecran care acopera intregul panou frontal, inclusiv marginile acestuia, carcasa fiind deasemenea fabricata tot din sticla. Avand in vedere ca Samsung Galaxy S8 este inconjurat doar de sticla, orice fel de impact mai puternic cu o suprafata dura va avea drept efect craparea completa a sticlei care il incojoara, acesta fiind un mare compromis facut de utilizatori.

Avand in vedere ca iPhone 8 va imprumuta aceste caracteristici ale Samsung Galaxy S8, este cat se poate de clar faptul ca el va avea aceeasi problema. Exact precum Samsung Galaxy S8, iPhone 8 se va crapa foarte usor in momentul in care el va face contact puternic cu o suprafata dura, iar carcasa din sticla va fi afectata in exact aceeasi masura.

Samsung Galaxy S8 confirma marea problema a iPhone 8

V-am spus ieri ca pentru a ave aun smartphone frumos si cu o functionalitate de acest gen, Samsung Galaxy S8 impune acceptarea unor compromisuri. Cei de la Apple sunt constienti ca asta va fi necesar si pentru iPhone 8, asa ca toti cei care vor cumpara produsul vor trebui sa fie constienti de problema majora privind fragilitatea, care exista si la Samsung Galaxy S8.

Desigur ca Samsung Galaxy S8 poate fi protejat cu o carcasa, iar iPhone 8 poate beneficia de aceeasi protectie, dar asta inseamna sa ascunzi un design frumos. Multi clienti ai Samsung Galaxy S8 ascund design-ul elegant al smartphone-ului cu o carcasa, iar in cazul iPhone 8 se va intampla exact acelasi lucru dupa lansarea oficiala.

Din pacate in momentul de fata nu exista sticla suficient de puternica pentru a proteja un ecran de lovituri puternice si asta vedem clar la Samsung Galaxy S8. Ar fi bine sa va obisnuiti inca de pe acum cu fragilitatea Samsung Galaxy S8 si sa va ganditi ca daca iPhone 8 va avea aceleasi caracteristici, va fi la fel de fragil.

Samsung Galaxy S8 problema iPhone 8 fragil