iPhone 8 – prima carcasa apare in imagini

iPhone 8 are si prima carcasa facuta de catre un producator chinez de accesorii pentru telefoane mobile, iar in imaginea de mai jos o puteti vedea. Vorbim despre o carcasa fabricata in baza schitelor care au aparut in ultima vreme pe internet, iPhone 8 fiind prezentat cu o camera duala verticala, dar si fara Touch ID implementat in carcasa.

Butonul Power din aceasta carcasa pentru iPhone 8 are o lungime mai mare decat cel integrat in actualele terminale iPhone ale companiei Apple, iar cele de volum par a fi unite. Separat, nu par a fie alte noutati pe care aceasta carcasa pentru iPhone 8 le sugereaza, insa este desigur foarte devreme pentru a putea vorbim despre schimbari sigure.

Carcasa ne arata totusi cam cat de mare va fi schimbarea pentru noua camera duala a iPhone 8, aranjarea diferita a acesteia putand face intregul design nu foarte placut privirii. In ciuda acestui lucru, daca Apple va ramane la asezarea verticala, va trebui sa ne obisnuim cu acest nou design al iPhone 8 si sa speram ca nu vor fi facute alte modificari care sa nu ne fie pe plac.

Problema cu aceste carcase este ca ele rareori prezinta “intreaga poveste” din graba producatorilor de a avea ceva pregatit pentru lansarea iPhone 8. In momentul de fata e putin probabil ca Apple sa fi finalizat design-ul iPhone 8, asa ca e putin probabil ca aceasta carcasa sa reprezinte exact ceea ce vom vedea in toamna, dar altele similare vor aparea in curand.

iphone 8 carcasa imagini