iPhone 8 – un mulaj si o schita apar in imagini

iPhone 8 nu iese din atentia lumii intregi dupa ce un mulaj al panoului frontal si al carcasei, plus o schita, au aparut astazi in imagini publicate direct din China. Desigur ca nimeni nu stie care este sursa acestor poze, sau cine a facut mulajul, sau schita, insa totul seamana cu ceea ce am vazut in ultimele zile in legatura cu iPhone 8 din diversr surse.

Exista o foarte mare posibilitate ca mulajul sa fi fost fabricat de catre un producator de huse si carcase pentru iPhone 8, altfel n-ar prea fi existat necesitatea atcrearii atator gauri. Husele si carcasele trebuie sa le permita senzorilor si camerelor sa functioneze, iar in mulajul pentru carcasa iPhone 8 vedem doar o proeminenta menita sa-i faca loc unei camere frontale.

In ceea ce priveste schita, aceasta prezinta masuratori detaliate pentru o varietate de puncte ale carcasei iPhone 8, parand a fi special creata pentru un producator de accesorii. Acestia au nevoie de foarte multe detalii pentru a putea crea accesorii dedicate iPhone 8, sau altor tipuri de telefoane mobile, dar nimeni nu poate spune clar ca ea a fost facuta pentru asta.

In ultimele saptamani au inceput sa apara extrem de multe informatii cu privire la iPhone 8, semn ca Apple s-ar putea apropia de finalizarea design-ului. In aceasta idee, in urmatoarele saptamani ar trebui sa vedem si mai multe informatii cu privire la iPhone 8 si noutatile pe care cei din Cupertino ar urma sa ni le ofere in toamna.

iphone 8 mulaj china

iphone 8 mulaj china 1

iphone 8 schita china