WhatsApp aduce suport pentru rich notifications pe iPhone

WhatsApp va aduce o functie foarte, foarte utila pe terminalele noastre iPhone in perioada urmatoare, ea fiind integrata de catre compania Apple incepand cu iOS 10. In imaginea de mai jos puteti vedea despre ce fel de functie a iOS 10 vorbim, ea oferindu-ne posibilitatea de a raspunde la notificarile WhatsApp direct din ecranul de blocare al terminalelor.

Practic, atunci cand primim un mesaj WhatsApp, nu va mai trebui sa ne deblocam terminalele pentru a accesa aplicatia si a vedea continutul acelui mesaj. Printr-o actualizare WhatsApp care va fi lansata in curand, aplicatia ne va permite sa vedem in ecranul de blocare al iPhone informatiile din mesajul primit si sa raspundem la el.

Apple a implementat aceasta functie, numita rich notifications, in iOS 10, iar multe aplicatii o ofera inca de acum cateva luni, dar cei de la WhatsApp au evitat sa o ofere foarte mult timp. Ei bine acest lucru se schimba acum, asa ca aplicatia WhatsApp va avea aceasta functie disponibila si ne vom putea bucura de ea pe terminalele noastre.

Ca sa fiu complet sincer, WhatsApp trebuia sa implementeze functia asta inca din toamna trecuta, avand in vedere cata lume se poate bucura de ea pe iPhone. Totusi, este bine ca o vom avea disponibila si de acum, iar in momentul in care actualizarea WhatsApp cu aceasta noua functie va fi disponibila, va voi anunta printr-un articol separat.

whatsapp notificari lockscreen

5 COMENTARII