HTC U 11 este promovat cu un teaser neobisnuit de natura

HTC U 11 este viitorul model de smartphone premium pe care compania HTC intentioneaza sa il prezinte pe data de 16 mai pentru lumea intreaga. Noua caracteristica surpriza a acestui smartphone este un sistem de control bazat pe strangerea marginilor dispozitivului pentru a afisa o interfata special creata de catre taiwanezi pentru HTC U 11.

Practic, HTC U 11 ar trebui sa aiba o serie de senzori de presiune implementati in marginile laterale ale carcasei, ei urmand a genera aceasta interfata speciala la strangere. Cei de la HTC prezinta aceasta interactiune cu HTC U 11 ca fiind una complet naturala, iar realitatea este ca ei au dreptate, dar ramane de vazut cat de naturala va fi cu un smartphone.

Realitatea este ca in momentul in care tii un smartphone cu o singura mana, este usor sa strangi marginile, iar uneori o faci involutar, deci va fi interesant de vazut cum va rezolva HTC U 11 aceasta problema. HTC U 11 va fi prezentat oficial pe data de 16 mai, iar atunci vom afla toate detaliile in legatura cu acest nou terminal.