WhatsApp aduce noutati pentru conversatii

WhatsApp testeaza o noua functie foarte interesanta pentru utilizatorii globali, aceasta urmand a ne permite sa setam ca anumite conversatii sa fie afisate primele in interfata. Mai exact, daca dorim ca anumite conversatii sa fie vizbiile in partea superioara a interfetei de conversatii a WhatsApp, acum va exista un buton dedicat pentru a le marca in mod corespunzator.

In imaginile de mai jos puteti vedea cum arata aceasta noua functie in cea mai recenta versiune beta a aplicatiei WhatsApp pentru Android, ea fiind testata acolo de catre companie. Butonul pentru marcarea conversatiilor pentru afisare in partea superioara a interfetei WhatsApp de conversatii fiind deasemenea afisat in partea superioara a interfetei aplicatiei.

Cu ajutorul sau putem alege rapid orice conversatii dorim sa le vedem primele in interfata WhatsApp, totul fiind foarte simplu de modificat prin aplicatie. Dupa setarea unei conversatii pentru a fi afisata prima in interfata WhatsApp, indiferent ce alte mesaje am primi in alte conversatii, acestea din urma vor fi afisate intotdeauna sub cele marcate de catre noi.

Noua functie a WhatsApp este extrem de utila si cu siguranta va bucura foarte multi utilizatori, ea urmand ajunge si pe iPhone. Desigur ca deocamdata nu stie nimeni cat va mai testa WhatsApp noua functie pana in momentul in care o va include in versiunea pentru iPhone, asa ca ramane sa vedem care sunt planurile companiei americane.

whatsapp chat pin

1 COMENTARIU

  1. Cum transfer și eu tot istoricul Whatsapp din iPhone într-un Samsung? Am găsit diverse info pe net, dar nimic concret. Am încercat în trecut cu whatzapmigrator, dar pozele s-au încurcat de tot. Exista vreo posibilitate sa iasă ceva bine, știți vreo soluție, dar folosita cu rezultate? nu toate prostiile de pe google