Prima Pagina iPhone iPhone – inlocuieste carcasa cu una transparenta

iPhone – inlocuieste carcasa cu una transparenta

iPhone cu o carcasa transparenta ? O nebunie ati putea spune, dar asta pana cand o vedeti si incepeti sa va obisnuiti cu modificarea extrem de interesanta pe care ea o aduce pentru noi. In clipul video de mai jos puteti vedea cum este inlocuita carcasa unui iPhone 6 cu una complet transparenta, care permite vizualizarea componentelor din interiorul produsului.

Vorbim despre renuntarea la carcasa de aluminiu pe care compania Apple o foloseste pentru iPhone 6 si inlocuirea sa cu una fabricata in totalitate din plastic. Schimbarea este una foarte mare si necesita foarte multa munca pentru a fi dusa la indeplinire, asa ca trebuie sa fiti extrem de hotarati inainte de a purcede la efectuarea unei asemenea inlocuiri.

Desi in clipul video de mai jos puteti vedea cum se face modificarea cu un terminal iPhone 6, realitatea este ca ea poate fi facuta pentru orice model al iPhone. In China sunt disponibile o varietate de carcase transparente pentru orice fel de modele ale iPhone in momentul de fata, iar realitatea este ca va puteti modifica terminalul oricum doriti.

Carcase transparente de acest gen compatibile cu terminalele iPhone puteti gasi pe website-uri gen Alibaba la preturi foarte mici, dar mai complicata este instalarea lor in terminale.

 • NicKel

  kitsch… plus ca structura de rezistenta a mod-ului este precara, singura componenta rigida fiind ecranul

 • tom’s iphone

  O mare prostie!

 • ioan

  salutare,
  scuze ca intreb aici.vreau sa va intreb daca va funcţioneaza apliccaţia facebook messenger.imi arata 0 contacte active pe iphone.insa pe PC,totul e ok

 • IsVel

  De ce nu a făcut o carcasa din oțel dur inoxidabil .
  Sa fie vopsit electrostatic

 • Alex. S.

  Merge Ioan
  La tine e problema

 • angimca

  Hidos

 • Florin Gabriel Haja

  Vreau o carcasă care să îl facă să arate ca un Samsung