Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 va avea Bixby de astazi

Samsung Galaxy S8 va avea Bixby de astazi

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa permita folosirea integrala a Bixby incepand de astazi, asistentul personal urmand a fi lansat oficial de catre Samsung.

Samsung Galaxy S8 va avea incepand de astazi noul asistent personal Bixby, care are menirea de a concura cu Siri si Google Assistant in urmatorii ani. Cei de la Samsung nu au lansat Bixby impreuna cu Samsung Galaxy S8 inca de la prima aparitie a terminalelor, asa ca utilizatorii se vor putea bucura de el abia incepand de astazi.

Conform unui manager al companiei Samsung, lansarea Samsung Galaxy S8 va incepe astazi, insa deocamdata nu se stie in ce piete va fi asistentul disponibil la inceput. Exista posibilitatea ca Bixby pentru Samsung Galaxy S8 sa fie disponibil initial in Coreea de Sud, iar abia mai apoi in alte piete de pe glob, asa cum se intampla cu multe produse.

Cei de la Samsung nu au oferit un calendar clar privind distribuirea Samsung Galaxy S8 pentru clientii din lumea intreaga, iar asta inseamna ca ea se va face, cel mai probabil, progresiv. Terminalele Samsung Galaxy S8 ar trebui sa primeasca o alerta prin care sa fie anuntata disponibilitatea unei actualizari care activeaza Bixby.

Samsung Galaxy S8  va avea Bixby de astazi

Asistentul personal Bixby pentru Samsung Galaxy S8 se vrea a fi un software menit sa inlocuiasca intr-o foarte mare masura controlarea fizica a unui smartphone. Spre deosebire de Siri, Bixby din Samsung Galaxy S8 urmeaza sa ofere posibilitatea de a controla mult mai usor aplicatiile, fiind integrat in aproape toata functionalitatea pe care acestea o ofera pentru utilizatori.

Desi Bixby este asteptat de catre foarte multa lume, asistentul personal pentru Samsung Galaxy S8 este disponibil doar in 6 limbi de pe glob. Desigur ca romana nu se afla printre ele, dar asta conteaza mai putin, mai important fiind daca Bixby din Samsung Galaxy S8 este mai bun, sau nu, decat Siri si Google Assistant.

Bixby pentru Samsung Galaxy S8 a fost dezvoltat de catre oamenii care au produs versiunea initiala a Siri pentru terminalele iPhone ale Apple. Daca ei vor reusi sa faca o treaba cel putin la fel de buna pentru Samsung Galaxy S8 ramane de vazut, asa ca va fi interesant sa aflam cat de bine functioneaza el.

Samsung Galaxy S8 lansare bixby

LIKE
Articolul anteriorCele mai bune jocuri pe care inca nu le-ai jucat inca
Urmatorul articolWallpaper pentru iPhone, iPod si iPad – 01.05.2017