Samsung Galaxy S8 va avea Bixby de astazi

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa permita folosirea integrala a Bixby incepand de astazi, asistentul personal urmand a fi lansat oficial de catre Samsung.

Samsung Galaxy S8 va avea incepand de astazi noul asistent personal Bixby, care are menirea de a concura cu Siri si Google Assistant in urmatorii ani. Cei de la Samsung nu au lansat Bixby impreuna cu Samsung Galaxy S8 inca de la prima aparitie a terminalelor, asa ca utilizatorii se vor putea bucura de el abia incepand de astazi.

Conform unui manager al companiei Samsung, lansarea Samsung Galaxy S8 va incepe astazi, insa deocamdata nu se stie in ce piete va fi asistentul disponibil la inceput. Exista posibilitatea ca Bixby pentru Samsung Galaxy S8 sa fie disponibil initial in Coreea de Sud, iar abia mai apoi in alte piete de pe glob, asa cum se intampla cu multe produse.

Cei de la Samsung nu au oferit un calendar clar privind distribuirea Samsung Galaxy S8 pentru clientii din lumea intreaga, iar asta inseamna ca ea se va face, cel mai probabil, progresiv. Terminalele Samsung Galaxy S8 ar trebui sa primeasca o alerta prin care sa fie anuntata disponibilitatea unei actualizari care activeaza Bixby.

Samsung Galaxy S8  va avea Bixby de astazi

Asistentul personal Bixby pentru Samsung Galaxy S8 se vrea a fi un software menit sa inlocuiasca intr-o foarte mare masura controlarea fizica a unui smartphone. Spre deosebire de Siri, Bixby din Samsung Galaxy S8 urmeaza sa ofere posibilitatea de a controla mult mai usor aplicatiile, fiind integrat in aproape toata functionalitatea pe care acestea o ofera pentru utilizatori.

Desi Bixby este asteptat de catre foarte multa lume, asistentul personal pentru Samsung Galaxy S8 este disponibil doar in 6 limbi de pe glob. Desigur ca romana nu se afla printre ele, dar asta conteaza mai putin, mai important fiind daca Bixby din Samsung Galaxy S8 este mai bun, sau nu, decat Siri si Google Assistant.

Bixby pentru Samsung Galaxy S8 a fost dezvoltat de catre oamenii care au produs versiunea initiala a Siri pentru terminalele iPhone ale Apple. Daca ei vor reusi sa faca o treaba cel putin la fel de buna pentru Samsung Galaxy S8 ramane de vazut, asa ca va fi interesant sa aflam cat de bine functioneaza el.

Samsung Galaxy S8 lansare bixby

18 COMENTARII

  1. Daca tu nu il folosesti nu inseamna ca nimeni nu il foloseste este foarte bun si nu cred ca il va depasi orcum era misto si in romana

  2. deja cred ca ne putem astepta lansarea noilor ipad pro in toamna.
    Un nou ipad a aparut deja,daca vrei ipad si nu detii unul,sau daca detii orice model pana la ipad air1,atunci merita zic eu,daca ai ipad air 2 sau ipad pro, atunci asteptam impreuna pana in toamna

  3. Multumesc!
    Nu detin nici un iPad in momentul de fata si am nevoie de unul, dar nu pot sa astept pana in toamna daca va aparea iPad Pro 2. Sunt indecis intre iPad Pro 9.7 si iPad 2017, o parere?

  4. ipad pro este peste ipad 2017, display cpu/gpu, mai usor mai subtire,este compatibil cu accesoriile apple pencil si smart keyboard daca vei avea nevoie vreodata fata de ipad 2017 ce nu are suport pt pencil. ipad 2017 singurul lui atu este bateria ce cateodata am inteles ca ajunge si pana pa la 12 ore usage

  5. faptul ca la voi in catun nu se vorbeste engleza ( poate doar la birt, mai spre ora inchiderii) nu inseamna ca pe restul globului nu sunt vorbitori de alte limbi

  6. “Siri, I’m bleeding really bad can you call me an ambulance?”
    Siri: “From now on, I’ll call you ‘An ambulance’. OK?”

    Este bun, în cazul în care te plictisești și vrei să te amuzi 🙂

  7. Zaone, de mai bine de 3 ore am lăsat un comment cu un link la un concept privind designul lui Note 8 de pe Sammobile. Ce e drept nu e vorba despre Apple, sa fie motivul pt care commentul nu a mai mai fost aprobat? Observ ca nu e prima oară, chiar si alti useri se plâng de acest aspect. În timp ce useri ca Srb sau Tamburina dc pun linkuri vad ca se posteaza aproape instantaneu. Te rog ne explici cum sta treaba? Ei fac parte din clasa premium? Să stim si noi fraierii.

  8. Cumparati apple watch si ai sa rezolvi problema cu limba romana. Cu aw scrii in limba roman un mesaj fara probleme si scrie corect texte simple.

  9. Macar o implementeaza klumea, ei nu o muta din orizontal in vertical de dragul schimbării. Plus ca nu ai camera bump ca la Apple unde spatele zici ca e de camila.

  10. Calm,e doar un concept. Ori telefonul e mai gros si nu are camera bump ori va fi precum iphone, dar sper sa nu ca altfel e si mai nasol daca ai camera bump pe mijloc