3 pescari au fost salvati de Siri in Miami

Asistentul personal Siri al companiei Apple a ajutat 3 pescari americani sa scape cu viata dintr-un incident care a avut loc weekend-ul trecut in Miami, SUA. Barbatii au calatorit cu barca la 4 mile distanta de Key Biscayne sambata trecuta, cand barca lor a inceput sa se umple cu apa din cauza marii involburate.

Desi barbatii au reusit sa imbrace vestele de salvare cand lucrurile au devenit periculoase, aparent singurul barbat care si-a putut scoate telefonul din buzunar nu putea folosi ecranul. Din cauza frigului si a degetelor ingetate barbatul nu-si putea folosi terminalul iPhone 7, insa stiind ca este rezistent la apa, a decis sa ceara ajutorul asistentului Siri.

Siri a apelat rapid serviciul de urgenta 911, iar un elicopter al pazei de coasta a fost trimis pentru a-i recupera pe cei trei pescari ghinionisti. Politia din Miami i-a preluat mai apoi pe cei trei pescari si i-a dus in siguranta la o ambulanta, iar acolo i-a intampinat presa si toata lumea a aflat povestea lor pentru a sti cum isi poate salva viata.

Acesta este cel de-al doilea incident in care Siri ajuta utilizatorii unui produs Apple pentru a scapa cu viata dintr-un accident, zilele trecute povestea unui student cu Apple Watch fiind facuta publica.

“They had an iPhone 7, which I’m learning today is waterproof.  However, he couldn’t touch the screen with his fingers because they were cold, but he used Siri to call 911.”

siri salvat viata pescari