AirPods au un grad mare de satisfactie in randul consumatorilor

Castile AirPods au fost lansate in iarna anului trecut de catre compania Appl, la cateva saptamani dupa ce au fost prezentate oficial de catre cei din Cupertino. Nu foarte multa lume a apreciat castile AirPods chiar din momentul prezentarii, insa chiar si asa ele au generat vanzari foarte bune, dar au si un nivel ridicat de satisfactie.

Conform unui studiu publicat recent, castile AirPods genereaza un grad de satisfactie de 98% in randul consumatorilor, acestia fiind satisfacuti de achizitie. 82% dintre clientii AirPods sunt foarte satisfacutide achizitie si vorbim despre un procent foarte mare dintre clienti care sunt foarte multumiti de ceea ce a lansat compania Apple.

In baza acestui studiu, AirPods este produsul Apple care a generat cel mai mare grad de satisfactie in randul clientilor dupa lansarea pe piata. Apple Watch a ajuns la un grad de satisfactie de 97% in randul clientilor, deci AirPods genereaza totusi un grad de satisfactie mai mare, semn ca experienta oferita de catre ele ar fi mult mai buna.

In ceea ce priveste functionalitatea, clientii AirPods sunt foarte multumiti de rapiditatea cu care se incarca aceste casti, dar si de design-ul creat de catre cei de la Apple. Autonomia bateriei este deasemenea foart satisfacatoare pentru clienti, majoritatea laudand inclusiv calitatea sunetului si usurinta cu care ele pot fi utilizate.

Studiul a fost realizat pe 1000 de persoane de catre cei de la Experian.

 

airpod satisfactie consumatori

airpods satisfactie mare consumatori