AirPods – stocuri insuficiente pentru vanzarile excelente

AirPods au avut parte de vanzari excelente la inceputul acestui an, compania Apple anuntand ca nu are deocamdata suficient de multe unitati pentru a acoperi cererea de pe piata. Apple nu anunta vanzarile pentru AirPods, Apple Watch, sau alte produse de acest gen, dar spune ca ele sunt foarte mari in T1 2017.

Conform celor de la Apple, vanzarile AirPods, Apple Watch si ale produselor Beats au inregistrat cateva miliarde de dolari in T1 2017. Apple a spus ca incasarile sunt similare cu cele ale unei companii din Fortune 500, deci vorbim despre un numar mare de unitati pe care Apple le vinde pe pietele globale, ele compensand cel mai probabil scaderea in vanzarile iPhone si iPad.

Vanzarile pentru categoria in care Apple include AirPods, Apple Watch, Beats si alte accesorii, au crescut cu 31% fata de aceeeasi perioada a anului trecut, suma depasind 5 miliarde de dolari. Chiar daca nu stim ce procent din aceasta suma a fost adusa de catre casti si ceasurile inteligente, cu siguranta vorbim despre minim o treime din ea.

Apple a lansat noi modele ale Apple Watch in toamna anului trecut, ele avand vanzari destul de bune, castile AirPods fiind disponibile pentru achizitie de la inceputul acestui an. De ce Apple nu vrea sa anunte oficial vanzarile pentru aceste produse ramane un mister, mai ales daca ele sunt bune, dar din pacate lucrurile nu se vor schimba prea curand.

apple watch vanzari bune