iPhone 8 a afectat deja vanzarile iPhone 7

iPhone 8 afecteaza serios vanzarile de terminale iPhone 8, conform presedintelui Apple, insa nu se stie exact in ce masura deocamdata.

iPhone 8 deja afecteaza vanzarile iPhone 7, conform presedintelui companiei Apple, acesta afirmand ca zvonurile recente privind aparitia noului smartphone strica vanzarile actualelor modele. Este surprinzator ca presedintele Apple a recunoscut faptul ca zvonuri privind lansarea unui nou model al iPhone afecteaza vanzarile celor existente, dar iPhone 8 nu este o premiera.

Tim Cook afirma ca zvonurile privind lansarea iPhone 8 apar mult mai repede decat de obicei, dar si cu o frecventa mult mai mare in ultima perioada. Presedintele companiei Apple pare destul de suparat din cauza tuturor informatiilor privind iPhone 8, insa probabil o parte dintre ele vin direct de la compania americana, asa cum se intampla cam oriunde.

Deasemenea nu este neobisnuit ca informatiile privind lansarea iPhone 8 sa afecteze vanzarile modelelor existente, asa cum se intampla la orice alt producator. Totusi, din moment ce presedintele Apple vorbeste despre cat de mult afecteaza iPhone 8 vanzarile actualelor modele, este clar ca vorbim despre un impact foarte mare pe care aceste informatii le au.

iPhone 8 a afectat deja vanzarile iPhone 7

Cat de multe unitati ale iPhone 7 sau iPhone 7 Plus refuza lumea sa cumpere vazand ca iPhone 8 va fi un smartphone atat de grozav… este greu de estimat. Totusi vorbim despre minim cateva sute de mii de unitati de vanzari pierdute de catre Apple din cauza iPhone 8, altfel presedintele companiei n-ar fi recunoscut in mod public acest lucru.

Apple se lupta de ani si ani de zile cu zvonurile privind lansarile de produse noi, insa nimic din ceea ce vedem cu iPhone 8 nu este diferit fata de trecut, cel putin in ceea cepriveste afectarea vanzarilor actualelor modele. E greu de spus daca Apple va continua sa blocheze scurgerile de informatii privind iPhone 8, sau se va folosi de interespentru o lansare monstruoasa.

“I only glanced at it and so I haven’t had time to study it, but in general, what we are seeing… we’re seeing what we believe to be a pause in purchases on iPhone, which we believe are due to the earlier and much more frequent reports about future iPhones. And so that part is clearly going on, and it could be what’s behind the data. I don’t know, but we are seeing that, in full transparency.”

Exista deasemenea posibilitatea ca Apple sa se foloseasca de aceasta situatie privind iPhone 8 pentru a gasi o scuza pentru scaderile in vanzari. Este greu de spus unde sta adevarul, insa este clar ca iPhone 8 va fi lansat in toamna acestui an si ca noul smartphone va aduce o multitudine de noutati pentru noi.

iphone 8 vanzari apple